Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók: (kb. 50-55 db)
10 dkg darált keksz
10 dkg ostya
10 dkg darált dió vagy mogyoró
7 dkg porcukor
1 tasak vaníliás cukor
2 teáskanál rum aroma
20 dkg étcsokoládé
10 dkg lágy margarin
100 ml tej
Díszítéshez:
1 tasak étcsokoládéízű tortabevonó
5 dkg darált pisztácia
Előkészítés:
Az ostyát nagyobb darabokra törjük, egy nejlon tasakba helyezzük, végét szorosan lezárjuk, és egy nyújtófa segítségével összemorzsoljuk. A tepsit (kb. 18 x 25 cm) kibéleljük sütőpapírral.
Elkészítés:
A darált kekszet, az összemorzsolt ostyát és a mogyorót egy keverőedényben elkeverjük. Fokozatosan hozzáadjuk a többi hozzávalót is, és konyhai robotgéppel sima masszává keverjük. Majd a masszát egyenletesen elosztva a tepsibe nyomkodjuk, 1 órára hűtőszekrénybe helyezzük.
A tortabevonót a tasakon lévő használati utasítás szerint felolvasztjuk, majd a megdermedt sütemény tetejét lecsurgatjuk, majd azonnal, még a máz megszilárdulása előtt a darált pisztáciával díszítjük. Kb. 3 x 3 cm kockákra vágva tálaljuk.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!