Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1 kg savanyúkáposzta,
60 dkg darálthús ,
20 dkg kolozsvári szalonna kis kockára vágva,
20 dkg rízs félig megfőzve ,
2 fej vöröshagyma apróra vágva,
3 gerezd fokhagyma zúzva,
1 tk. édes csemege pirospaprika,
1 mk. őrölt bors,
1 csipet őrölt kömény,
1 mk. majoránna,
1 tojás,
ízlés szerint só .
Elkészítés:
A savanyúkáposztát egyszer mossuk ki, csavarjuk ki, és tegyük egy tálba. Az összes hozzávalókat tegyük hozzá a kolozsvári szalonnát, a megfőtt rízst is. Jól dolgozzuk össze a fűszerekkel. Közepes mélyebb tepsibe rakjuk bele az elkészített káposztás anyagot, szépen símítsuk el. Öntsük fel annyi vízzel, hogy ellepje, majd alufóliával letakarjuk, és tegyük a 200 fokos sütőbe 40 percre.Ezután vegyük le róla a fóliát, és még 20 percig hagyjuk bent, hogy a víz jól elpárologjon róla és csak szaftos maradjon. Tálaláskor kockára vágnjuk és tejfölt kínálunk hozzá. Jó étvágyat hozzá!
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 5 napja itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!