Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
60 dkg darálthús,
1 vöröshagyma,
1 póréhagyma,
20 db cannelloni tészta,
4 ek. paradicsompüré,
1 ek olaj,
1 üveg pirított paprika,
só,bors,
fél tk. kurkuma,
2 ág oregánó.
Besamellhez:
2,5 dl zöldségleves,
2,5 dl tej,
3 dkg vaj,
3 dkg liszt.
Elkészítés:
Nagy fazékban vizet forralunk,kurkumával,sóval ízesítjük,majd beleszórjuk a cannellonikat és kb 4 percig főzzük.
Felhevített olajon a darálthúst fehéredésig sütjük.Apróra darabolt póréhagymát,jól lecsöpögtetett paprikát,paradicsompürét a darálthúshoz adjuk.
Kb. 3 percig sütjük,majd 1 dl. vízzel felöntjük és addig főzzük míg a leve elpárolog.
A jól lecsöpögtetett cannellonikat megtöltjük a masszával.Tepsibe rakjuk a töltött cannellonikat és annyi forró vizet öntünk alájuk,hogy a tepsi alját ellepje.
Előmelegített sütőben 100 fokon melegen tartjuk.
A besamellhez: a vajat megolvasztjuk,beleszórjuk a lisztet és kevergetve kb. 5 perc alatt megpirítjuk.
Állandó keverés mellett felöntjük a levessel meg a tejjel,felforraljuk,és kb 1 percig főzzük.Sózzuk,borsozzuk és beletesszük a cannellonikat.Oregánóval díszítve tálaljuk.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!