Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
20 dkg liszt,
1 kiskanál sütőpor,
csipetnyi só,
5 dkg cukor,
1 citrom reszelt héja,
12 dkg cukor,
2 tojássárgája,
1 kanál tejföl,
A krémhez:
35 dkg túró,
3 tojássárgája,
1 evőkanál étkezési keményítő,
4 evőkanál citromlé,
5 dkg Ráma margarin,
7 dkg cukor,
2 tojásfehérje
70 dkg barack,
baracklekvár
Elkészítés:A tésztához a lisztet összekeverjük a sütőporral, a sóval, a cukorral és 1 citrom lereszelt héjával. A margarint kikeverjük a cukorral, a tojássárgájával és a tejföllel, majd a lisztes keveréket apránként hozzáadjuk.
A tésztát 30 percre a hűtőbe
tesszük pihenni.
Krém elkészítése:
A túrót áttörjük, kikeverjük a
tojássárgájával, a citromlével, a margarinnal és a cukorral. A
tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és óvatosan a túrós krémbe forgatjuk.
A tésztát vékonyra nyújtjuk, és beletesszük a tepsibe úgy, hogy az
oldalára is kerüljön. Megszurkáljuk egy villával, majd a barack 2/3-át a
tésztára rakjuk, rákenjük a túrós krémet, és rárakjuk a maradékbarackot.
Felmelegített baracklekvárral megkenjük.
180 fokon kb. 60 percig sütjük.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 5 napja itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!