Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
13 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás
Túrótorta sütés nélkül
Hozzávalók:
75 dkg tehéntúró,
25 dkg margarin,
4 tojás sárgája,
25 dkg porcukor,
3 ek. zselatin,
1 cs. gyümölcszselé-por,
mazsola, dió, bármilyen gyümölcs a díszítéshez.
A
vajat habosra keverjük a porcukorral, belekeverjük a tojássárgákat,
majd apródonként az áttört túrót. Nagyon alaposan, habosra kikeverjük. A
3 ek. zselatint feloldjuk kb. 2 dl vízben, pici citromlét és 1-2 kk.
porcukrot adunk hozzá. Kihűlés után szűrőn át lassan beleöntjük a
túrókrémbe, miközben állandóan keverjük. Beletesszük a mazsolát, apróra
vágott diót, bármilyen apróra vágott szárított v. friss gyümölcsöt,
összekeverjük.
Egy nagy,kapcsos tortaformát folpack-kal ki bélelünk. Az alját kirakjuk sűrűn keksszel, erre öntjük a túrókrémet. A mélyhűtőbe tesszük, hogy megdermedjen. Közben elkészítjük a gyümölcsízű zseléport. A megdermedt túrókrémet gyümölccsel díszítjük, ráöntjük a zselét. A hűtőszekrényben megdermesztjük.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!