Sütés főzés: Vadpástétom

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5230 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2976 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 527 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5230 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2976 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 527 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5230 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2976 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 527 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5230 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2976 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 527 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:

200 g vadhús (nyúl,szarvas,vaddisznó),

60 g zsíros,füstölt szalonna,

1 hagyma,

2 ek apróra vágott petrezselyem,

1 tk apróra vágott kakukkfű,

1 ek tejszín,

1 ek portói bor,

1 cs mélyhűtött leveles tészta (300g),

1 tojásfehérje,

só,

1 tojássárgája,

1 ek sűrített tej.

 

 

 

 

Elkészítés:

A megmosott,megtörölt vadhúst a szalonnával együtt daráljuk le a húsdaráló finomabb tárcsáján.Hozzáadjuk a feldarabolt hagymát,petrezselymet,tejszínt,portóit,

kakaukkfüvet,sózzuk ízlész szerint.Elkeverjük.

A csomagoláson szereplő útmutatás szerinti felolvasztott leveles tésztát nyújtsuk ki 30×40 cm-es téglalappá.

10×10 cm-es 12 db négyzetre vágjuk fel.

Mindegyik tésztalapra teszünk a masszából és a lapok széleitbekenjük tojásfehérjével.

Hajtsuk fel a tészta széleit és középen nyomjuk össze.

A sűrített tejjel elkevert tojásárgájával kenjük meg.

170-190 fokon kb 20-25 perc alatt süssük aranybarnára.

 

 

 

 

Forrás: http://receptek.tv/?oldal=49&uid=4&n=14

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu