Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a finom receptet reggelire vagy vacsorára is kínálhatjuk a családnak, hidegen vagy melegen.
Hozzávalók:
1 csomag édes kétszersült,
3 tojás,
4 evőkanál cukor,
1 vaníliás cukor,
fél liter tej,
mazsola,
rum,
2 evőkanál baracklekvár,
5 evőkanál tej,
2 evőkanál liszt
Elkészítés:
A kétszersültet egy kb. 3 cm magas jénai tálba tördeljük, meglocsoljuk 2 evőkanál rum és 5 evőkanál tej keverékével. Alufóliával befedjük, amíg a krémet elkészítjük. A tojások sárgáját kikeverjük, a van. cukorral, és a kristálycukorral,2 evőkanál lisztet belekeverünk, egy kis tejjel felengedjük, majd a forró tejbe öntjük. Levesszük a tűzről. Még melegen a kétszersült tetejére öntjük, mindenhova kerüljön a krémből. A tojások fehérjét kemény habbá verjük 2 evőkanál cukorral, hozzákeverjük a 2 evőkanál lekvárt. Ezt a krém tetejére kenjük, sütőbe tesszük, arany barnára sütjük a tetejét. Hidegen-melegen egyaránt nagyon finom.
Jó étvágyat. Edit
A receptet beküldte: Boromisza Andrásné
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 5 napja itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!