Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók a tésztához:
-7 egész tojás
-25 dkg porcukor
-3 ek. hideg méz
-15 dkg liszt
-1 csomag sütőpor
-15 dkg apróra vágott dió
Krémhez:
-4 dl tej
-3 ek. liszt
-2 cs. vaníliáscukor
-1 egész tojás
-1 Rama margarin(25 dkg)
-25 dkg cukor
Elkészítése:
Tészta:
A 7 tojás sárgáját,25 dkg porcukorral és 3 ek. mézzel kikeverünk.15 dkg lisztet,1 sütőport és 15 dkg apróra vágott diót adunk még hozzá és elkeverjük.Végül a 7 tojás keményre felvert habját óvatosan a masszához keverjük.Kis lángon,kb. 20 perc alatt megsütjük.
Krém:
4 dl tejet,3 ek. liszttel simára keverünk és felfőzzük.
2 cs. vaníliáscukrot és egy egész tojást adunk még hozzá.Végül 1 Rama-t és 25 dkg cukrot adunk hozzá.
Miután a krém elkészült, a hűtőszekrénybe helyezzük,hogy dermedjen egy kicsit a krémünk.
Miután a piskótánk megsült és kihült,rákenjük a megdermedt krémet és egy kevés csokoládét reszelünk a tetejére.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!