Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Na kedves Tündérkék, mindenki arra törekszik, hogy minnél rővidebb idő alatt fincsiségeket tudjunk őssze állitani, mi sem egyszerübb. Előszőr jó hangulatra van szükség, mert amit muszájból csinálunk nem finom. Ki kapjuk a frigyiből a pörköltös lábost, félre tesszük, egy kis kupica páleszt fel hajtunk, hogy fertőtlenitsük a szánkat.Veszünk egy edényt, egy hagymát apróra vágunk és kevés olajban kezdjük dinsztelni, addig fel bontunk egy zőld borsó konzervet, le szürjük, de a levét nem dobjuk el, mikor a hagyma üveges lessz ,egy csapott kiskanék piros paprikával izesitjük, és a borsó levével fel öntjük, majd a borsót is hozzá adjuk, meg keverjük, és egy csapott evő kanál lisztet is bele teszünk, hozzá teszünk két, vagy három merő kanál pörköltet, és füszerezzük, só, fekete őrőlt bors, és darált kőmyény mag, ha még maradt a borsó levéből avval még fel tölthetjük, .Közbe persze kimondott Country zene szól halkan, és még egy kupica pálesz. Már is fenséges illatok kezdenek terjengeni, mikor a borsó meg puhult meg is van.Jó étvágyat kivánok
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!