Sütés főzés: Zöldborsós libacomb

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5231 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2977 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 533 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:

2 db libacomb,

20 dkg gersli,

2 db sárgarépa,

1 csésze zöldborsó,

1 nagy fej vöröshagyma,

1 gerezd fokhagyma,

2 ek libazsír,

só,bors.

 


Elkészítés:

A combokat bedörgöljük a zúzott fokhagymával,sózzuk,borsozzuk,majd állni hagyjuk egy ideig.

A zsíron megpirítjuk az apróra vágott hagymát,hozzáadjuk a combokat,kevergetjük egy kis ideig,majd szintén átforgatjuk a hozzáadott borsóval,gerslivel,répával.

Bőven felöntjük vízzel,sózzuk,borsozzuk.

Fedő alatt,kis lángon 3-4 órát pároljuk.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Barna Pap Mónika üzente 8 éve

Kedves Alex Marcsi már meg is válaszolta helyettem.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 8 éve

Kedves Alexandru!
Mint az oldal alapítója és vezetője szeretnék válaszolni, bár kényszerből sokáig nem tudtam az oldalon helytállni, de jobb segítőt ne tudnék elképzelni mint Mónikát!!
Őszinte választ adok a kérdésedre amit nem tartottam helyesnek, és azt hittem sokan tisztában vannak azzal, ide mi ketten olyan recepteket teszünk fel amiket olvasunk egy könyvből, vagy egy megvásárolt újságból , ismerősök által kapott recepteket írunk fel, minél színesebb legyen a kínálat.
Lazacot teszünk fel az egyébként is a mi magán ügyünk ilyen jól élünk-e.
Nem illik a másik életébe bekukkantani és a feltett recept után megítélni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 8 éve

Hűha..ilyet nem csináltam még naooonn fini lehet,köszönöm ! Kellemes hétvégét !

Válasz

SZENTGYORGYI ALEXANDRU üzente 8 éve

Kedves Monika ! Oszinte kerdes, TI tenyleg ilyen jol eltek ???

Tisztelettel Alex

Válasz

Prohászka Béláné üzente 8 éve

Izgató, még sose sütöttem liba combot se mellet, ma akartam venni, de 2 ezer ft-ot nem adok egy deci zsírért, olyan vékony volt a mell, hogy abból csak zsír lesz. Lemondok a libáról idén is.!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 8 éve

Izgatja a fantáziám, ki fogom próbálni. Köszönöm a tippet.

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu