Sütés főzés: Zöldborsós libacomb

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:

2 db libacomb,

20 dkg gersli,

2 db sárgarépa,

1 csésze zöldborsó,

1 nagy fej vöröshagyma,

1 gerezd fokhagyma,

2 ek libazsír,

só,bors.

 


Elkészítés:

A combokat bedörgöljük a zúzott fokhagymával,sózzuk,borsozzuk,majd állni hagyjuk egy ideig.

A zsíron megpirítjuk az apróra vágott hagymát,hozzáadjuk a combokat,kevergetjük egy kis ideig,majd szintén átforgatjuk a hozzáadott borsóval,gerslivel,répával.

Bőven felöntjük vízzel,sózzuk,borsozzuk.

Fedő alatt,kis lángon 3-4 órát pároljuk.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Barna Pap Mónika üzente 13 éve

Kedves Alex Marcsi már meg is válaszolta helyettem.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Alexandru!
Mint az oldal alapítója és vezetője szeretnék válaszolni, bár kényszerből sokáig nem tudtam az oldalon helytállni, de jobb segítőt ne tudnék elképzelni mint Mónikát!!
Őszinte választ adok a kérdésedre amit nem tartottam helyesnek, és azt hittem sokan tisztában vannak azzal, ide mi ketten olyan recepteket teszünk fel amiket olvasunk egy könyvből, vagy egy megvásárolt újságból , ismerősök által kapott recepteket írunk fel, minél színesebb legyen a kínálat.
Lazacot teszünk fel az egyébként is a mi magán ügyünk ilyen jól élünk-e.
Nem illik a másik életébe bekukkantani és a feltett recept után megítélni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Hűha..ilyet nem csináltam még naooonn fini lehet,köszönöm ! Kellemes hétvégét !

Válasz

SZENTGYORGYI ALEXANDRU üzente 13 éve

Kedves Monika ! Oszinte kerdes, TI tenyleg ilyen jol eltek ???

Tisztelettel Alex

Válasz

Prohászka Béláné üzente 13 éve

Izgató, még sose sütöttem liba combot se mellet, ma akartam venni, de 2 ezer ft-ot nem adok egy deci zsírért, olyan vékony volt a mell, hogy abból csak zsír lesz. Lemondok a libáról idén is.!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Izgatja a fantáziám, ki fogom próbálni. Köszönöm a tippet.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu