Sütés főzés: Amerikai krémes (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Amerikai krémes

tészta:
7 tojássárgája,
20 dkg cukor,
20dkg liszt,
1 csm sütőpor,
2 ek kakaópor,
13 ek víz

krém:
7 tojásfehérje,
7-10 ek cukor,
2 csm vaníliás puding,
6 dl víz vagy tej,

teteje:
2 dl tejszínhab, tortadara

a tojássárgáját kikeverjük a cukorral, a vízzel, majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet és a kakaót.Közepes lángon sütjük 20 percig (nem szabad sütőpapírt alá tenni ).A tojásfehérjét a cukorral keményre verjük.A pudingot a vízzel vagy tejjel felfőzzük, még forrón összekeverjük a habbal, és a tésztára kenjük.További 15 percig sütjük, majd hagyjuk teljesen kihűlni. A tetejét a tejszínnel díszítjük, és tortadarával megszorjuk

Látta 3216 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

adam monika üzente 14 éve

szia köszönöm szépe a tanácsot kifogom probálni szia

Válasz

Csabai vera üzente 14 éve

Nem tudom,hogy ez segitség-e,de az én receptem szerint csak annyi időre kell a sütöbe vissza tenni amig bőrösödni kezd a krém.Soha nem volt még kemény a tésztája.

Válasz

Gerhát Ica üzente 14 éve

Fincsi lehet, kifogom próbálni Gerhat Ica

Válasz

adam monika üzente 14 éve

szia eszt a sütemény életemben elöször csináltam nagyon meg vagyok elégedve a eredményel biztos hogy legközeleb ojan lesz amijenek lenie kel köszi

Válasz

adam monika üzente 14 éve

szia lehet hogy nem let elolvadva a cukor és azért let kemény de nagyon finom köszi

Válasz

Boros Andrea üzente 14 éve

Szia
Nem tudom hogy miért lett kemény a tésztája, de örülök hogy ízlett

Válasz

adam monika üzente 14 éve

szia sikerult csak egy kicsit a tésztája kemény ojanak kel legyen egyébként nagyon finom anyukámnak is izlik aki ma jöt erdéjböl nagyon köszönöm karácsonyra is meg sütöm óda haza erdéjben örülök nagyon enek a sütinek megint bizónyitotam anyukámkak hogy sokra vagyok képes köszönöm szépen jo ét

Válasz

Boros Andrea üzente 14 éve

Szívesen máskor is,és remélem hogy sikerült és hogy ízleni fog

Válasz

adam monika üzente 14 éve

szia köszönöm meg csináltam de még nem vágtam meg izgatot vagyok és nagyon örulök enek a sütinek ugy néz ki hogy sikerult de lehet hogy nem volt 15perc nagyon örulök hogy válaszoltál köszönöm szia

Válasz

Boros Andrea üzente 14 éve

Szia Mónika

Ha már csinálod a sütit akkor még szerencse hogy benéztem a klubba.A pudingot ha már meg főzted a habbal még forrón összekevered, és a tésztára kened, amit 15 percig tovább kell sütni.Jó sütögetést kívánok, és ne haragudj hogy ilyen sokáig válaszoltam

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu