Sütés főzés: Amerikai krémes (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5468 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2963 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 452 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5468 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2963 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 452 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5468 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2963 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 452 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5807 fő
  • Képek - 5468 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2963 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 452 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Amerikai krémes

tészta:
7 tojássárgája,
20 dkg cukor,
20dkg liszt,
1 csm sütőpor,
2 ek kakaópor,
13 ek víz

krém:
7 tojásfehérje,
7-10 ek cukor,
2 csm vaníliás puding,
6 dl víz vagy tej,

teteje:
2 dl tejszínhab, tortadara

a tojássárgáját kikeverjük a cukorral, a vízzel, majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet és a kakaót.Közepes lángon sütjük 20 percig (nem szabad sütőpapírt alá tenni ).A tojásfehérjét a cukorral keményre verjük.A pudingot a vízzel vagy tejjel felfőzzük, még forrón összekeverjük a habbal, és a tésztára kenjük.További 15 percig sütjük, majd hagyjuk teljesen kihűlni. A tetejét a tejszínnel díszítjük, és tortadarával megszorjuk

Látta 2921 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

adam monika üzente 7 éve

szia köszönöm szépe a tanácsot kifogom probálni szia

Válasz

Csabai vera üzente 7 éve

Nem tudom,hogy ez segitség-e,de az én receptem szerint csak annyi időre kell a sütöbe vissza tenni amig bőrösödni kezd a krém.Soha nem volt még kemény a tésztája.

Válasz

Gerhát Ica üzente 7 éve

Fincsi lehet, kifogom próbálni Gerhat Ica

Válasz

adam monika üzente 7 éve

szia eszt a sütemény életemben elöször csináltam nagyon meg vagyok elégedve a eredményel biztos hogy legközeleb ojan lesz amijenek lenie kel köszi

Válasz

adam monika üzente 7 éve

szia lehet hogy nem let elolvadva a cukor és azért let kemény de nagyon finom köszi

Válasz

Boros Andrea üzente 7 éve

Szia
Nem tudom hogy miért lett kemény a tésztája, de örülök hogy ízlett

Válasz

adam monika üzente 8 éve

szia sikerult csak egy kicsit a tésztája kemény ojanak kel legyen egyébként nagyon finom anyukámnak is izlik aki ma jöt erdéjböl nagyon köszönöm karácsonyra is meg sütöm óda haza erdéjben örülök nagyon enek a sütinek megint bizónyitotam anyukámkak hogy sokra vagyok képes köszönöm szépen jo ét

Válasz

Boros Andrea üzente 8 éve

Szívesen máskor is,és remélem hogy sikerült és hogy ízleni fog

Válasz

adam monika üzente 8 éve

szia köszönöm meg csináltam de még nem vágtam meg izgatot vagyok és nagyon örulök enek a sütinek ugy néz ki hogy sikerult de lehet hogy nem volt 15perc nagyon örulök hogy válaszoltál köszönöm szia

Válasz

Boros Andrea üzente 8 éve

Szia Mónika

Ha már csinálod a sütit akkor még szerencse hogy benéztem a klubba.A pudingot ha már meg főzted a habbal még forrón összekevered, és a tésztára kened, amit 15 percig tovább kell sütni.Jó sütögetést kívánok, és ne haragudj hogy ilyen sokáig válaszoltam

Válasz

További hozzászólások 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu