Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Piskóta
6 db tojás
12 dkg cukor
12 dkg liszt
2 e.kanál kakaópor
1 t.kanál sütőpor
Csoki krém
1 tasak csokoládés pudingpor,
5 dl tej
20 dkg cukor
50 dkg vaj, vagy margarin
10 dkg étcsokoládé
1 dl tejszín
Pillecukros cukormassza
20 dkg cukor
0,5 dl víz
1 e.kanál zselatin
3 e.kanál víz
15 dkg porcukor
15 dkg kókusz por /kókuszreszeléket porrá őrlöm/
1 e.kanál olaj
Bevonáshoz
1 tábla étcsokis bevonó
kókusz reszelék
Elkészítés
Hagyományos módon piskótát készítek. Három lapra vágom.
Krém
Készítek egy pudingot leírástól éltérően 20 dkg cukorral.
Lehűlt pudingot szoba hőmérsékletű margarinnal habosra keverem.
Vízgőz felett megolvasztott csokoládéhoz keverem a tejszínt,és a krémhez keverem. A tortát betöltöm,és bevonom az elkészített krémmel.
Pillecukor massza
Cukrot 0,5 dl vízzel felrakom főni amikor felforrt leveszem takarékra a lángot és még 5 percig főzöm.
A zselatint elkeverem a vízzel,és a cukorsziruppal habosra keverem.
porcukrot, kókuszport és az olajat hozzá keverem. Utána összegyúrom.
A tetejét csokival bevonom, az oldalát kókuszreszelékkel megszórom.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!