Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Ennek a tortának az emelete cukorbetegnek és tejérzékenynek van készítve
Csillag alakú tészta hozzávalói:
6 tojás,
6 kanál liszt,
6 kanál cukor,
2 cs vaníliás cukor,
1 citrom reszelt héja.
Ebből piskótát sütünk és miután kihűlt 3-ba vágjuk.
3 tasak főzés nélküli citrom ízű krémport kikavarunk 4,5 dl tejjel,
6 kanál porcukorral, majd óvatosan belekavarunk 2 dl felvert tejszínhabot,
Ezzel a krémmel megtöltjük a tortát, de minden krémrétegre szórunk apróra vágott gyümölcsöt(narancs, kivi,mandarin)
z emeleti részéhez:
2 tojásból,
1 kanál vízből,
2 kanál cukorpótlóból,
3 kanál teljes kiőrlésű lisztből piskótát sütünk,
amit szintén 3-ba vágunk.
Krém:
2 cs citrom vagy vanília ízű krémpor,
amit 3 dl gyümölcslével kikeverünk , folyékony édesítőszerrel édesítjük,ezzel töltjük meg a felsőrészt és itt is a krémre apró darabokra vágott gyümölcsöket szórunk.
Az emeletet ezzel a krémmel is lehet díszíteni,de nálunk kapható cukorbetegeknek ajánlott fruktózzal édesített tejszínhabpor amit vízzel kell kikeverni. A felső rész így van díszítve.
A torta oldalát gránátalma maggal raktam ki.
A piros magok nagyon jól mutattak a fehér tortán.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 napja itt:
Jó szórakozást a klubban!
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vörös lencse krémleves pirított kenyérkocka, ...
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!