Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
6 tojás,
6 kanál liszt,
kk.sütőpor,
folyékony édesítő,
2 tasak Dr.Oetker vanilia ízű pudingpor,
3 tasak Dr.Oetker light cukor mentes tejszínhabpor,
2 tojás sárgája,
6 deci cukormentes gyümölcslé (lehetőleg narancs),
2 db narancs,
1 banán,
1 doboz ananászkompot, szintén cukor nélküli,
10 dkg kókuszreszelék,
1 gránátalma
Tojásfehérjéből 2 kanál vízzel kemény habot verünk,majd lassan hozzáadjuk a tojások sárgáját,a lisztet,sütőport és ízlés szerint az édesítőt.Sütőpapírral kibélelt kerek tortaformába öntjük és megsütjük.Miután kihült,3 lapra vágjuk.
A pudingporokat 2 tojásnak a sárgájával,6 deci gyümölcslével sűrűre főzzük,édesítővel ízlés szerint ízesítjük,s kevergetve kihűtjük.A tejszínhabport az utasítás szerint kemény habbá verjük.2/3-ad részét beleforgatjuk a pudingos krémbe.Hozzáadjuk a kókuszreszeléket,a darabokra vágott narancsot.Az ananászkompotból 6-7 karikát félreteszünk díszítésre ,a többit apróra vágva a krémbe tesszük.
A három tortalapot meglocsoljuk az ananász levével.Az alsó lapra rátesszük a vékony karirára vágott banánt és a krém felét,a következő lapra a krém másik felét.A megmaradt tejszínnel vékonyan bevonjuk a tortát ,majd ananász karikával , gránátalma maggal és tejszínhabrózsákkal díszítjük.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!