Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Tészta hozzávalói:
0,5 dl tej,
20 dkg darált dió,
10 dkg darált keksz,
15 dkg cukor,
8 dkg margarin,
2 evőkanál kakaó.
Gesztenyemassza:
25 dkg gesztenyemassza,
15 dkg darált keksz,
5 dkg cukor,
10 dkg margarin,
kevés rum aroma
Kimagozott meggy befőtt, vagy fagyasztott meggy, kevés kristálycukor a forgatáshoz
A kekszet a dióval, cukorral, kakaóval, tejjel és a felolvasztott margarinnal összegyúrjuk. Nedves kézzel kis gombócokat formálunk, majd kristálycukorba forgatjuk.
A gesztenyemasszát a darált keksszel, cukorral , olvasztott margarinnal és a rum aromával összegyúrjuk.
A kekszes diógombócokat egyenként egy felfordított citromcsavaró üregébe nyomjuk, vagyis inkább kibéleljük a falát, közepébe egy fél magozott meggyet rakunk és a gesztenyés masszával kitöltjük az üreget.Ezután mivel a külső fele cukros könnyen ki lehet ütni a formából.
A receptet az internetről vettem , a tegnap megcsináltam és nagyon finom.A gesztenyemasszából jócskán maradt abból gólyókat formáztam és kókuszreszelékbe forgattam.Szerintem a gesztenyemasszából fél adag is elég
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!