Sütés főzés: Morgós csúcs (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5802 fő
  • Képek - 5457 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2960 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 432 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5802 fő
  • Képek - 5457 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2960 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 432 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5802 fő
  • Képek - 5457 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2960 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 432 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5802 fő
  • Képek - 5457 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2960 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 432 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Morgós csúcs

Tészta hozzávalói:
0,5 dl tej,
20 dkg darált dió,
10 dkg darált keksz,
15 dkg cukor,
8 dkg margarin,
2 evőkanál kakaó.

Gesztenyemassza:

25 dkg gesztenyemassza,
15 dkg darált keksz,
5 dkg cukor,
10 dkg margarin,
kevés rum aroma

Kimagozott meggy befőtt, vagy fagyasztott meggy, kevés kristálycukor a forgatáshoz
A kekszet a dióval, cukorral, kakaóval, tejjel és a felolvasztott margarinnal összegyúrjuk. Nedves kézzel kis gombócokat formálunk, majd kristálycukorba forgatjuk.
A gesztenyemasszát a darált keksszel, cukorral , olvasztott margarinnal és a rum aromával összegyúrjuk.
A kekszes diógombócokat egyenként egy felfordított citromcsavaró üregébe nyomjuk, vagyis inkább kibéleljük a falát, közepébe egy fél magozott meggyet rakunk és a gesztenyés masszával kitöltjük az üreget.Ezután mivel a külső fele cukros könnyen ki lehet ütni a formából.
A receptet az internetről vettem , a tegnap megcsináltam és nagyon finom.A gesztenyemasszából jócskán maradt abból gólyókat formáztam és kókuszreszelékbe forgattam.Szerintem a gesztenyemasszából fél adag is elég

Látta 780 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

burger eva üzente 5 éve

Ki lehet próbálni dióval is. De a cukor miatt nem ragad bele a citromcsavaró üregébe és egyszeri ütéssel kiesik.
Lehet , hogy dióval is kicuppanna
Ha megcsináltad írd meg hogyan sikerült.

Válasz

Domján Mária üzente 5 éve

Szia Mimikém-!!
Ahogyan én készítem nem használok semmilyen cukrot.
Folpack fóliával bélelem ki és utána szépen lehúzom róla.

Válasz

Tobakné Baris Erzsébet üzente 5 éve

Guszta! Ilyet én is készítettem már, és nagyon finom, amellett, hogy mutatós. Mit is lehetne kristálycokor helyett? Darált dió, kókuszreszelék, csokidara... ?

Válasz

Schneiderné Mária üzente 5 éve

Hát valóba meglepi volt nagyon finom lett csak valamit ki kellene találni a
kristáj cukor helyett hogy ne recsegjen. Havan ötleted kérlek írd meg.
Puszi Mimi Mimi1938@freemail.hu Köszike a receptet

Válasz

Domján Mária üzente 5 éve

Éva, jó kis recept.Gyorsan elkészül
és még finom is .Gratulálok

Válasz

burger eva üzente 5 éve

Örvendek,hogy tetszik.Próbáld ki nyugodtan, mert az íze is nagyon jó.

Válasz

Schneiderné Mária üzente 5 éve

Nagyon mutatós azt gondolom meg lepem vele a családot, hisz mindent szeretnek ami benne van. Puszi a receptért Mimi

Válasz

burger eva üzente 5 éve

Mindenkinek ízlett és nagyon mutatós. Máskor is fogom kész1teni

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 5 éve

Vittem a receptet.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 5 éve

Éva köszönjük a receptet finom és könnyen elkészíthető nekem formám is van, de még nem használtam.
A citrom facsaró nagyon jó ötlet nagyobb és a töltelékest jobb benne elkészíteni.
Köszönjük megmutattad.

Válasz

További hozzászólások 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu