Sütés főzés: Morgós csúcs (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Morgós csúcs

Tészta hozzávalói:
0,5 dl tej,
20 dkg darált dió,
10 dkg darált keksz,
15 dkg cukor,
8 dkg margarin,
2 evőkanál kakaó.

Gesztenyemassza:

25 dkg gesztenyemassza,
15 dkg darált keksz,
5 dkg cukor,
10 dkg margarin,
kevés rum aroma

Kimagozott meggy befőtt, vagy fagyasztott meggy, kevés kristálycukor a forgatáshoz
A kekszet a dióval, cukorral, kakaóval, tejjel és a felolvasztott margarinnal összegyúrjuk. Nedves kézzel kis gombócokat formálunk, majd kristálycukorba forgatjuk.
A gesztenyemasszát a darált keksszel, cukorral , olvasztott margarinnal és a rum aromával összegyúrjuk.
A kekszes diógombócokat egyenként egy felfordított citromcsavaró üregébe nyomjuk, vagyis inkább kibéleljük a falát, közepébe egy fél magozott meggyet rakunk és a gesztenyés masszával kitöltjük az üreget.Ezután mivel a külső fele cukros könnyen ki lehet ütni a formából.
A receptet az internetről vettem , a tegnap megcsináltam és nagyon finom.A gesztenyemasszából jócskán maradt abból gólyókat formáztam és kókuszreszelékbe forgattam.Szerintem a gesztenyemasszából fél adag is elég

Látta 1088 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

burger eva üzente 11 éve

Ki lehet próbálni dióval is. De a cukor miatt nem ragad bele a citromcsavaró üregébe és egyszeri ütéssel kiesik.
Lehet , hogy dióval is kicuppanna
Ha megcsináltad írd meg hogyan sikerült.

Válasz

Domján Mária üzente 11 éve

Szia Mimikém-!!
Ahogyan én készítem nem használok semmilyen cukrot.
Folpack fóliával bélelem ki és utána szépen lehúzom róla.

Válasz

Tobakné Baris Erzsébet üzente 11 éve

Guszta! Ilyet én is készítettem már, és nagyon finom, amellett, hogy mutatós. Mit is lehetne kristálycokor helyett? Darált dió, kókuszreszelék, csokidara... ?

Válasz

Schneiderné Mária üzente 11 éve

Hát valóba meglepi volt nagyon finom lett csak valamit ki kellene találni a
kristáj cukor helyett hogy ne recsegjen. Havan ötleted kérlek írd meg.
Puszi Mimi Mimi1938@freemail.hu Köszike a receptet

Válasz

Domján Mária üzente 11 éve

Éva, jó kis recept.Gyorsan elkészül
és még finom is .Gratulálok

Válasz

burger eva üzente 11 éve

Örvendek,hogy tetszik.Próbáld ki nyugodtan, mert az íze is nagyon jó.

Válasz

Schneiderné Mária üzente 11 éve

Nagyon mutatós azt gondolom meg lepem vele a családot, hisz mindent szeretnek ami benne van. Puszi a receptért Mimi

Válasz

burger eva üzente 12 éve

Mindenkinek ízlett és nagyon mutatós. Máskor is fogom kész1teni

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Vittem a receptet.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Éva köszönjük a receptet finom és könnyen elkészíthető nekem formám is van, de még nem használtam.
A citrom facsaró nagyon jó ötlet nagyobb és a töltelékest jobb benne elkészíteni.
Köszönjük megmutattad.

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu