Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
30deka liszt
15deka cukor
3kanál étolaj
10deka olvasztott méz
1kkanál szódabikarbóna
fahéj
A hozzávalókat összegyúrom.,egy fél órát pihentetem és két lapot sütök belőle.Közepes méretü tepsibe
5tojás
15deka cukor
5kanál víz
20deka liszt
1csg sütőpor
Ebből piskóta tésztát sütünk.Amikor kisült hosszában 5egyforma csíkot vágok.
Krém készítése
6deci tej
2csg csokoládés puding
20deka margarin
20deka porcukor
A pudingot felfőzöm és kihűtöm.A margarint a porcukorral krémesre keverem és a kihűlt pudinggal összekeverem.
Az alsó lapot megkenem a krémmel erre teszem a süteménycsíkokat mégpedig úgy ,hogy egy ujjnyi hely legyen közötte..Amikor mindet kiraktam a maradék krémet rákentem a tésztára és az üres helyekre,.A másik mézes lapot amit előzőleg lekentem lekvárral rátettem a krémre mégpedig úgy ,hogy a lekváros része legyen a krémen A tetejére a következő csokimáz került
18deka porcukor
18deka margarin
2kanál tej
1csg főzés nélküli csokis pudingpor
Ezeket gőz felett besűrítem és a felső lapra ráteszem.A tetejére cukordarát tettem
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!