Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a kelt tésztához
50deka liszt
1 egész tojás
1 tojás sárgája
só
4 deka élesztő
2 kanál cukor
fél liter langyos tej
10deka olvasztott margarin
1deci olaj a kenéshez
10deka vagdalt mandula
1toj sárgája a tészta kenéshez
A tojásokat a cukorral kikeverem, a margarint felolvaszto,.Az élesztőt egy kis kanál cukorral és tejjel felfuttatom.Az átszitált lisztet sóztam, Amikor az élesztő felfutott akkor a liszthez adtam és a többi hozzávalóval könnyű kelt tésztát dagasztottam. Letakartam és meleg nem huzatos helyen kelesztettem Amikor Duplájára kelt a tészta ekkor Kinyújtottam olajjal megkentem a vágott meghámozott mandulákat rászórtam és feltekertem.2 centis darabokra vágtam, a közepüket benyomkodtam, hogy a pudingot bele tudjam tenni..Lekentem tojás sárgájával és a közepébe felfőzött csokis pudingot tettem
1 csg csokis puding
4 deci tej
2-3 kanál cukor
A pudingot a szokásos eljárással felfőzöm.Kihűtöm és a tészta közepébe teszek egy kis kanállal.18/0fokos sütőbe szép halvány barna színűre megsütöm.Porcukorral meghintem.Bármilyen pudinggal készíthető
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!