Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Úgy készül mint a fekete rózsa csak én dióval készítettem és mindenkinek nagyon ízlett.
Hozzávalók
60deka liszt
10deka vaj
30deka porcukor
1tojás
1csg sütőpor
csipet szódabikarbóna
Annyi tejjel összegyúrjuk hogy könnyen nyújtható tészta legyen.6egyenlő részre osztjuk.2lapot külön kisütünk.A maradék 4lapot kinyújtom ,és dióval megtöltöm,és mint a roládot feltekerem.Szorosan egymás mellé teszem a négy tekercset Sütőpapiros sütőlapra teszem.180fokon megsütöm.Amikor kisült és kihűlt A következő krémet teszem rá.1csg vaníliás pudingot a szokásos módon felfőzöm.15deka vajat 15deka porcukorral kikeverem és a már nem meleg pudinggal összekeverem. Az alsó lapot megtöltöm a krémmel a 4rudat egybe ráteszem.A tetejukre ismét krémet teszek. és a másik lapot ráhelyezem.A tetejét olvasztott csokoládéval lekentem.
A töltelék készítése
20deka darált dió
25deka cukor
2deci tej
4kanál étkezési keményítő
1csg sütőpor
citrom leve aszalt gyümölcs
Összekeverem és ezzel töltöm meg a tésztákat.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!