Sütés főzés: Fokhagymás tejbe pácolt csírkemell (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Fokhagymás tejbe pácolt csírkemell

A csirke melleket felvágtam szép szeletre .Fokhagymát egy kisebb fejet lereszeltem és fél liter tejbe beleraktam .A húsókat is beletettem és egy fél napot állt benne.Ekkor kiszedtem a tejből egy minimális olajat felhevítettem és a szeleteket kicsit átsütöttem.1csomag 20deka bacon szalonnába beletekertem ,hogy kőrbe érje.Előtte egy kicsit borsoztam és kicsit sóztam.A tepsi aljára öntöttem a tejes fokhagymás levet.A betekert húsokat beletettem egymás mellé.1pohár tejfölbe tettem petruskát amit apróra vagdaltam.Ráterítettem a húsra sajtot reszeltem rá ,és fólia alatt szépen megsütöttem.Nagyon finom omlós a hús a páclétől.Már készítettem sertés szeletből is ..Burgonyát rizst burgonya pürét adhatunk hozzá.

Látta 789 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Marcsi! Szerintem se kellene ezen fennakadni!
A nevét viszont elírtad a hozzászólónak Marianna neve!
Szép napot

Válasz

Baranyai Etelka üzente 13 éve

Hu ez nagyon guszta

Válasz

Domján Mária üzente 13 éve

Mariann Kedves.!!!Petri Jóska ő egy színész .Nálunk a petrezselymet petruskának becézik.De teljesen mindegy ezen nem veszünk össze.Szia Marcsi.

Válasz

Hegedüs Marianna üzente 13 éve

Kedves Marcsi petrezselyem az én konyhámban pedig petri jóska de a petruska is nagyon jo a receptet mindenképpen kiprobálom.
Szia Marianna

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Marcsi olvasom petruska nem hallottam míg soha de amikor azt olvastam apróra vágtat akkor esett le petrezselyemről van szó.
Nagyon finomat főztél megint.
Köszönjük.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu