Sütés főzés: Kínai sült oldalas (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Kínai sült oldalas

A páclé hozzávalói
fél deci ketchap
fél deci fehér bor
fél deci méz
fél deci szója szósz
2gerezd fokhagyma
A páclé hozzávalóit összekeverem és a vékonyra feldarabolt oldalast beleforgatom.Egy éjszakát benne haggyuk a páclében.Másnap a hús szeleteket tepsibe teszem öntök rá fél deci vizet és a páclevet.Fóliával lefedem.180fokos sütőbe kb1 órát sütöm.
Kukoricás jázminrizzsel tálaltam

marcsi ételei

Látta 616 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Marcsi! Jól néz ki gusztusos. A szója nagyon egészséges egy teljese más ízvilág fűszereket kíván. Sokan esküsznek rá hús pótlóként is használják.
Fasírozottat csináltam már az én párom se repdesett.

Válasz

Domján Mária üzente 12 éve

Mónika és ÉVA!!
Kicsi édes de leginkább sós .Ezért nem nagyon kell sózni a húsokat.Én csirkemellet vékony csíkokra szoktam vágni egy minimál olajon megsütni ,almát vagy szőlőt bármilyen gyümölcsöt adok hozzá kicsit azzal is párolom, egy kanál mézet adok még hozzá és ezzel karamelizálom és a szója szósszal meglocsolom.Kicsit gázon átforgatom és már tálalom is.Én. nagyon szeretem.A párocskám viszont nem kéri.Ki kell próbálni.,mert nem tudok konkrét ízt leírni.Puszi Marcsi

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 12 éve

Marcsi nagyon guszta az oldalasod,hogyan tudnád leírni a szójaszósz ízét,még én sem próbáltam soha.

Válasz

Friedlné Évi üzente 12 éve

Marcsika! Nagyon gusztusos, fini lehet, bár szójaszószt még nem használtam, nem tudom elképzelni sem milyen íze van?
Üdv.
Évi

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Lazacleves_annatol_2190950_7156_s

Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu