Sütés főzés: Kókuszos sütemény (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Kókuszos sütemény

A tészta hozzávalói
25deka liszt
5deka margarin
1deka szalalkáli
kevés tej
3kanál cukor
1egész tojás
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk 3vékony lapot sütök belőle
A krém készítése
1csg vaníliás puding 8deka kókuszreszelék
5deci tej
3kanál cukor
1doboz mascarpone
A pudingot a szokásos módon felfőzzük Amikor kihűlt a mascarponéval összekeverem 2tojás fehérjét 5deka reszelékkel és 4kanál cukorral gőz felett keményre verem,.3kanállal teszek a főzött krémhez és ezzel a lapokat megkentem.A többi habbal a tetejét diszítettem.

Látta 836 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Molnár Jutka üzente 12 éve

Ja,egyébként finom volt.

Válasz

Molnár Jutka üzente 12 éve

Marcsi! Én nem akarok kötekedni,de ugy kanalaztuk ki a sütit a tányérról Én is dr Otker pudingot használok,soha semmi mást. És azt nem tudom elfogadni,h. ez 2 tojás fehérje. Mert ha ebből még 3 kanállal a krémbe teszel nem marad ilyen sok a tetejére,mint a tieden van. Sőt,szinte semmi nem marad.
Na igy sikerült az én sütim a recepted alapján,pedig nem vagyok kezdő,
Üdv:Jutka

Válasz

Domján Mária üzente 12 éve

Jutka!!!!Én ezekkel az arányokkal készítettem és amint látod nem folyik a krémje.Egy csomag pudingot én mindig fél liter tejbe főzöm fel.Eredeti pudingból készítem a krémeket ,mert a többit nem szeretem a krém ezzel válik be.A tojásfehérje pedig csak 2volt gőz felett felvertem jó keményre ,és 2evő kanállal tettem bele ahogy a recibe írtam.Semmi titok nincsen benne.Láthatod Jutka ,hogy a szeleteltnél is masszív a krém.Ha folyósnak látom a krémeket akkor egy kis zselatinnal még fellehet javítani.Nagyon sajnálom ,hogy folyós lett a krémed , de az íze remélem, hogy finom volt.Puszi Marcsi

Válasz

Molnár Jutka üzente 12 éve

Marcsi!! Elkészítettem ezt a sütit,de nekem a krémje folyós lett. Persze szerintem az arány nem jó,mert fél l. tej,és egy puding az igy nem. Kb 3,5 dl tejet szoktunk 1 pudinghoz tenni. És a 2db tojás fehérje sem elegendő,mert vagy a krémbe nem jut,vagy a tetejére. Valami titok van még benne.
Üdv: Jutka

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 12 éve

Marcsi finom lehet,tetszik a krémje is.Az unokák biztos örülnek hogy ennyi finomságot sütsz és főzöl :)) Na és persze az egész család :)

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Lazacleves_annatol_2190950_7156_s

Keczánné Macskó Piroska írta 3 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu