Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói:
2 kanál kakaópor
2 kanál méz
2 egész tojás
20 dkg cukor
5 dkg vaj
40 dkg liszt
2 k.k. szódabikarbóna
A lisztbe a szódabikarbónát elkeverem. A többi hozzávalót gőz felett kb 5-7perc alatt habosra keverjük. Utána levesszük a gőzről és a lisztet is belekeverjük. A tésztát 3 felé veszem és vékonyra kinyújtjuk.
180 fokon 10 perc alatt megsül
A krém hozzávalói:
1 csg vaníliás puding
1 csg puncs puding
2x3 dl tej
ízlés szerinti rum
25 dkg margarin
20 dkg porcukor
A pudingokat a szokásos módon felfőzzük. Külön -külön., és kihűtjük. A margarinból és porcukorból krémet készítek. A vajkrémet ketté veszem az egyikbe a vaníliás pudingot a másik felébe a puncspudingot és a rumot teszem és kikeverem. A lapokat a kétféle krémmel megtöltöm. A legfelső lapot vékonyan le kenem lekvárral. 2tojás fehérjét gőz felett 15 dkg cukorral kis citrom levével keményre verem és a lekváros lapra rásimítom. A tészta kemény ezért legalább fél napot hidegre kell tenni .,és csak utána szeletelem. Nagyon finom
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!