Sütés főzés: Rakott palacsinta másként2 (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Rakott palacsinta másként2

30deka lisztből sós palacsintát sütöttem
Amikor kisültek egy tepsit olajoztam és a palacsintákat leraktam
Töltelék hozzávalói
4 deci tejföl
20 deka reszelt sajt
30-40 deka csirke mell
1 csg bacon szalonna
4-5 karika cukkini
1tojás sárgája
2 kanál olaj
A húsokat kis kockára vágtam, a cukkini karikákat is 3 felé vágtam és a serpenyőbe olajat és kevés vizet tettem ebbe beleraktam a húsokat és a cukkinit kicsit sóztam
étel ízesítettem.Amikor készre sültek Akkor jött a tészta töltése. A tejfölt a palacsintára simítottam a reszelt sajtot rászórtam erre jött a megsült hús , majd ismét tejföl sajt és a hús .A tetejére egy pohár tejfölbe egy tojás sárgáját tettem ezt a palacsintára simítottan és reszelt sajttal bőven megszórtam.Salátával fogyasztottuk.

marcsi ételei

Látta 584 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Barna Pap Mónika üzente 12 éve

Kedves Judy,köszönjük az infókat de manapság már mi az egészséges?A cukor sem az se a liszt és még sorolhatnám,de még a levegő sem az,hacsak nem a hegyekben élsz vagy az erdő közepén.Szerintem mindenki próbál egészségesebben élni ahogyan a pénztárcája engedi.Ha nem tetszik amit itt látsz,akkor viszlát,biztosan találsz magadnak megfelelő oldalt.

Válasz

Domján Mária üzente 12 éve

Étel ízesítés alatt nem a boltba vásároltra ételízesítőt írtam, hanem az általam készített zöldség keveréket.
Egyébként TE mit fogyasztasz mert mindenre tudsz valami rosszat írni.

Válasz

Hódos Judy üzente 12 éve

Na itt a másik buktató: SOHA ne használj SE delicát-ot SE másfajta ételizesitőket !!!! Tele van különféle rákkeltőkkel, - és az eredmény ugyan az = lassan, de biztosan betegit meg: visszafordithatatlanul !!!!!!!
Isten őrizzen, hogy valami nagyon finom-nak hasson, mert az BIZTOSAN tele van: ételizesitőkkel, izfokozókkal, állományjavitókkal, különféle E-kel.
Még az üzletben vásárolható só-k is tele vannak Kálium-mal, - ami NEM VALÓ A SÓ-ba.
Az igazi só = NaCL. Az a szűrke, összetapadt, - amit már sehol nem kapsz !

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 12 éve

Szerintem is finom lehet,elteszem a receptjét,köszi.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Biztos finom,Elég is egy kis leves után.Nem kell mindig az édes palacsinta

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu