Sütés főzés: Zserbó (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Zserbó

Hozzávalók
25deka ráma
60deka liszt
10deka cukor
2tojás sárgája
3kanál tejföl
2deka élesztő
A töltelékhez
25deka barack lekvár
35deka darált dió
20deka porcukor
citrom héja
A tetejéhez egy tábla tortabevonó
A rámát felolvasztom hozzá adom a cukrot és a tojás sárgát és kikeverem ,hogy a cukor elolvadjon.Az élesztőt kevés tejjel és cukorral felfuttatom.A felfutott élesztőt a kikevert tojással a liszthez öntöm.Hozzáadom a tejfelt is és jól összedolgozzuk..A tésztát 4egyenlő részre elosztom.Az egyik lapot kinyújtom és a tepsibe teszem .Erre kenek lekvárt a diót és a cukrot rászórom.Jöhet a következő lap erre is lekvár cukor.A harmadik lapot is kinyújtom és a tepsibe teszem rá a diót és a lekvárt.A negyediket kinyújtom és befedem a diós lapot.180fokon megsütöm amikor kihűlt csokoládéval leöntöm.

Látta 912 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Friedlné Évi üzente 12 éve

Marcsika! A csokimáz recepted engem is érdekel.

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 12 éve

Marcsi nagyon gusztusos szeletkék,mi is imádjuk,és a csokimázad is szép te hogyan készíted?Leírnád az arányokat?Köszönöm.

Válasz

Domján Mária üzente 12 éve

Marcsika!!!Köszönöm szépen.Egyébként a zserbóból soha nem elég .Mindenki nagyon szereti.

Válasz

Domján Mária üzente 12 éve

Köszönöm Évike.

Válasz

Friedlné Évi üzente 12 éve

Marcsika! Nagyon kívánatos szeletek! Így vacsi után is tudnék belőle enni egy-két-három szeletet.
Puszi
Évi

Válasz

Suto Gizela üzente 12 éve

Nagyon jol néz ki,én is megsütöm! kösz

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Marcsi gyönyörű lett, már biztosan nem sok maradt belőle. :))
Nekünk is az egyik kedvencünk.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 6 napja új képet töltött fel:

Lazacleves_annatol_2190950_7156_s

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu