Sütés főzés: rózsa (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

rózsa

Fondan készítése:30 ml glükózszörp(helyette 1 kanál méz), 15ml víz, 7.5 dkg növényi zsiradék(ráma,kókuszzsír,pálmazsír Bármelyik lehet), 3.75ml glicerin(helyette 1 kiskanál ecet), 3.125g zselatin (hagyományos) és kb. 50 dkg átszitál porcukor
Készítése:a zselatint felolvasztjuk a vízben.Hozzáadjuk a mézet ,ecetet ,zsiradékot és Mikróban összemelegítjük(Kézmelegre). A fele porcukrot hozzákeverjük(ekkor még meleg és igen ragadós!),majd a többivel készre gyúrjuk:"gyúrmaszerü" állaga lesz .Szép selymes,porcukrozott deszkán dolgozzunk vele.Figyelem:rendkívül gyorsan szárad a levegőn,ezért csak minimálissal dolgozzunk egyszerre.Tárolása:folpack+zacskó.Színezhető is ,de ha a színezék felpuhítja,további cukorra lesz szükségünk.

fondan

Látta 1110 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Fábiánné Domokos Tünde üzente 13 éve

Találtam én is színtelen aromát.De legutóbb citromaromát tettem(lidl-is) a fondanhoz ,isteni íze lett.

Válasz

Palotás Gáborné IIus üzente 13 éve

SZIASZTOK én a tesco-ba találtam és csináltam a fondantot üdv ICAMAMA

Válasz

Fábiánné Domokos Tünde üzente 13 éve

Hol lehet színtelen mandula aromát kapni?

Válasz

Fábiánné Domokos Tünde üzente 13 éve

A rózsaszínű rózsákat málnaaromával készítettem még most is illatozik,a lányom folyamatosan rájár az elkészült darabokra már alig van.Most a pillecukrot fogom neki elkészíteni,azután pedig a tragant -massza izgatja a fantáziámat .

Válasz

szalontai józsefné terike üzente 13 éve

Ez nagyon jó, csak én még tettem bele egy kis szintelen mandulaaromát és nagyon kellemes íze lett-::))

Válasz

Tolnai Imréné üzente 13 éve

Nagyon köszönöm ezt a receptet, megcsináltuk az unokáimmmal.Élvezték az alkotás örömét. Nagyon jól sikerült rózsákat csináltunk.Köszönjük mégegyszer

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Lazacleves_annatol_2190950_7156_s

Keczánné Macskó Piroska írta 3 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu