Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Húsvéti kocsonya
Hozzávalók:
malacfül, farok, füstölt köröm,
illetve fokhagyma,
fűszerek,
sonka,
petrezselyem
Nagyon fontos tudni: a kocsonyát nagyon lassan főzzük, mint az erőlevest, de sokkal kevesebb ételízesítőt teszünk bele. Minél több a malacfül, farok, füstölt köröm, illetve fokhagyma, annál könnyebben kocsonyásodik meg a lé. Ha ezeket, és a minimum 6 órás főzési időt betartjuk, akkor nagy meglepetés nem érhet bennünket.
Készíthetünk a kocsonyából valami igen mutatósat, különlegeset is . Nem kell hozzá más, mint: kocsonyalé, sonka, petrezselyemzöld, és őzgerinc sütőforma.
A formát kenjük ki nagyon vékonyan zsírral, majd tegyük be 15 percre a fagyasztóba. Vegyük ki, majd öntsük bele a leszűrt kocsonyalét. Óvatosan tegyünk bele csőformára csavart sonkát, főtt zöldséget, petrezselymet, majd tegyük be a hűtőbe. Miután megdermedt, a formát óvatosan fordítsuk fel, s csusszantsuk ki belőle a kocsonyarudat. 2-3 cm vastag szeletekre vágva ízletes, és mutatós hidegkonyhai készítményt kapunk.
|
|
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:
A mai ebédünk: paradicsom leves pirított kenyérkockával, ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:
A mai ebédünk: Zöldborsó leves, diós metélt tészta ...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
Keczánné Macskó Piroska írta 3 hete itt:
Jó szórakozást a klubban!
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!