Sütés főzés: Puncs torta (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Puncs torta

Piskóta alap:

6 tojás,
25 dkg porcukor,
8 kanál víz,
1 késhegynyi szódabikarbóna
20 dkg liszt

plusz egy 2 tojásos piskóta tehát mindennek a fele.
a 2 tojásost összeaprítom és a lecsepegtetett megy levével,
kakaóval rum aromával,
kávéval barack lekvárral
25 dkg margarinnal,
porcukorral /kóstolgatni kell akkor jó ha lágy a töltelék de van tartása jöhet bele meggy vagy mazsola ízlés szerint..
Visszateszem a torta alját a tortasütőbe és megkenem barack lekvárral, erre jön a töltelék és a torta másik fele azt is megkenem előbb lekvárral
másnapig hagyom a karikában, másnap kiveszem.
A vajat a cukorral kakaóval +1.5 dl víz 1 db tojás 5 dkg liszt gőz felett befőzöm ezzel kenem le a torta oldalát és tetejét majd rá a fondant amit már leírtam.

Látta 1860 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Marianna köszönjük a tanácsod a recepttel együtt , így is kifogom próbálni.
Egyre szebb dolgokat alkotsz.
Gratulálok
Marcsi

Válasz

Hegedüs Marianna üzente 14 éve

Azt szeteném még nektek írni,hogy sok puncs tortát ettem de ez nagyon megéri a fáradságot mert napok mulva se száraz a töltelék benne..

Válasz

Hegedüs Marianna üzente 14 éve

kedves Marcsi és Mónika köszöm a kedvességeteked egy két dolog amit mindig betartok mindig ezt a piskota alapot használom sokat kriprobáltam de mindig csalódtam ha magasabbat akkor 6tojás és mindennek mégegyszer a fele akkor 3 felé tudom vágni soha nem esik le olvastam hogy ha kiveszed megkell lisztezni a tetejét és fejre kell dobni a tortát még meleg nekem ez is nagyon bevált soha nem pupos a tortám mindíg szép egyenletes a teteje a szívben a minta müanyag fülbevaló az unokámnak szoktam ilyet venni egy pár 100ft na persze ezek ujak

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Marianna nagyon szép egyszerű díszítés, bár a borítással még sokan hadilábon
állunk.
Megtisztelnéd az oldal tagjait a recept leírással.
Köszönöm
Marcsi

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 14 éve

Az egyszerűségében rejlik a szépsége.Pótolod majd ugye a recepteket?

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu