Sütés főzés: Karemellás, grillázs kocka (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Karemellás, grillázs kocka

Először grillázst készítünk.
5 dkg diót és 12 dkg cukrot összekeverünk. Egy kis edényben alacsony hőfokon kevergetés nélkül melegítjük kb. 3-5 percig.
Közben rázogatjuk, a cukor arany sárgára pirul.
Egy tepsit fóliával / nem alufólia/ letakarunk, megolajozzuk és erre borítjuk ki a grillázst.
Amikor kihűlt robotgéppel összetörjük.
Elkészítjük a karamellás pudingot.
9-10 evőkanál cukrot kevés vízzel összekeverünk, majd kevergetés nélkül addig forraljuk , míg a cukorból karamell lesz.
Félrehúzzuk, bele öntünk kb. 8 dl tejet, felforraljuk.
majd hozzáadjuk a maradék 2 dl tejet , amit előzőleg kikevertünk 2 csg
vaniliás vagy karamellás pudingporral.
Felrottyantjuk és kihűtjük.
Egy üvegtál aljára babapiskótákat rakunk sorba, amiket előzőleg kakaós tejben megforgattunk.
Rákenjük a fele pudingot , megszórjuk grillázzsal, majd újra egy sor babapiskóta, puding és grillázs következik.
A tetejére rásimítunk 2-3 dl tejszínből ,habfixálóval felvert habot .
Ezt olvasztott csokival meglocsoljuk.
Másnap lehet szeletelni, díszítés tejszínhabbal és grillázzsal.

.

Látta 1048 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Móni képes voltál azt hinni csak neked készült :))).
Mindenkié :) megcsináltad már?

Válasz

Hegyi Istvánné üzente 12 éve

Köszönöm a hozzászólásokat, nekem nagyon ízlett, nem utolsó sorban gyorsan elkészíthető desszert.

Válasz

Hegyi Istvánné üzente 12 éve

Kedves Marika! Bocsának , csak most néztem rá az oldalra.A diót , ahogy feltörtem és kibontottam a héjából, abban a formában pirítottam meg.
A robotgép úgy is felaprítja.

Válasz

Csete Imrene Marika üzente 12 éve

Nagyon jól néz ki finom lehet!!A diót gerezdekben kell pirítani a cukorral???estleg nagyobbra darabolva???? szeretném most hétvégén megcsinálni......

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 12 éve

Húú Anna biztosan nekem készítetted,vittem tányérostól ...:)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Anna!
Nagyon jól hangzik a recept, a kép róla magáért beszél.
Gusztusos nagyon.
Köszönjük.

Válasz

Szalai Antalné üzente 12 éve

Nagyon guszta,gratulálok!

Válasz

Friedlné Évi üzente 12 éve

Hű de szép szelet!!!
Üdv.
Évi

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:

Lazacleves_annatol_2190950_7156_s

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu