Sütés főzés: Stahl Judit tortája kicsit másképpen (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5783 fő
  • Képek - 5401 db
  • Videók - 849 db
  • Blogbejegyzések - 2924 db
  • Fórumtémák - 14 db
  • Linkek - 271 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5783 fő
  • Képek - 5401 db
  • Videók - 849 db
  • Blogbejegyzések - 2924 db
  • Fórumtémák - 14 db
  • Linkek - 271 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5783 fő
  • Képek - 5401 db
  • Videók - 849 db
  • Blogbejegyzések - 2924 db
  • Fórumtémák - 14 db
  • Linkek - 271 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5783 fő
  • Képek - 5401 db
  • Videók - 849 db
  • Blogbejegyzések - 2924 db
  • Fórumtémák - 14 db
  • Linkek - 271 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Stahl Judit tortája kicsit másképpen

Piskóta lapot sütünk 5 tojásból. Ahány tojást használok, annyiszor 2 dkg cukrot és 2 dkg lisztet számolok. Még melegen feltekerjük egy tiszta konyharuhába. Ha kihűlt, megkenjük barack lekvárral /nem túl vastagon /
nyolc szeletre felvágjuk , úgy hogy a szélesebbik oldala legyen velünk szemben.
Feltekerjük az első csíkot szorosan ,olyan mint egy csiga. Egy lapos tálra rakjuk, majd egyenként a többi csíkot is köré tekerjük. Végül torta formája lesz.
Porcukrot összekeverünk egy kevés langyos vízzel, hozzáadjuk 25 dkg tejszínes krémsajthoz és fél citrom héját lereszelve beleteszünk.
Jól elkeverjük, ezzel befedjük és körbe kenjük a tortát.A tetejét őszibarack szeletekkel díszítjűk, pirított mandulát szórunk a torta oldalára. Lehet más gyümölcsből is . Természetesen a lekvár legyen olyan ízű, mint a gyümölcs.
A krémbe a porcukor mennyisége ízlés szerint , ki milyen édesen szereti.

Látta 1731 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Anna!
Gyönyörű ez a tortád is!
Puszillak:Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:

Barackos_alom_1998620_8713_s

Vass Lászlóné 1 hete új képet töltött fel:

30_perces_sajtos_rud_1997769_3273_s

Vass Lászlóné 1 hete új képet töltött fel:

Dobos_szelet_1997768_1725_s

Vass Lászlóné 1 hete új képet töltött fel:

Sajtosburgonyas_bundas_csirkemell_1997767_5799_s

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Meggyessargabarackos_tejes_pite_1997739_8761_s

Vass Lászlóné 1 hete új képet töltött fel:

Mehkas_1997171_8342_s

Vass Lászlóné írta 2 hete a(z) Baracklekvár képhez:

Baracklekvar_819592_58421_s

Sokat főztem be a napokban.

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu