Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5757 fő
  • Képek - 5264 db
  • Videók - 737 db
  • Blogbejegyzések - 2825 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 34 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5757 fő
  • Képek - 5264 db
  • Videók - 737 db
  • Blogbejegyzések - 2825 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 34 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5757 fő
  • Képek - 5264 db
  • Videók - 737 db
  • Blogbejegyzések - 2825 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 34 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5757 fő
  • Képek - 5264 db
  • Videók - 737 db
  • Blogbejegyzések - 2825 db
  • Fórumtémák - 13 db
  • Linkek - 34 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Stahl Judit tortája kicsit másképpen

Piskóta lapot sütünk 5 tojásból. Ahány tojást használok, annyiszor 2 dkg cukrot és 2 dkg lisztet számolok. Még melegen feltekerjük egy tiszta konyharuhába. Ha kihűlt, megkenjük barack lekvárral /nem túl vastagon /
nyolc szeletre felvágjuk , úgy hogy a szélesebbik oldala legyen velünk szemben.
Feltekerjük az első csíkot szorosan ,olyan mint egy csiga. Egy lapos tálra rakjuk, majd egyenként a többi csíkot is köré tekerjük. Végül torta formája lesz.
Porcukrot összekeverünk egy kevés langyos vízzel, hozzáadjuk 25 dkg tejszínes krémsajthoz és fél citrom héját lereszelve beleteszünk.
Jól elkeverjük, ezzel befedjük és körbe kenjük a tortát.A tetejét őszibarack szeletekkel díszítjűk, pirított mandulát szórunk a torta oldalára. Lehet más gyümölcsből is . Természetesen a lekvár legyen olyan ízű, mint a gyümölcs.
A krémbe a porcukor mennyisége ízlés szerint , ki milyen édesen szereti.

Látta 1612 ember.

Értékeld!

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Vass Lászlóné üzente 4 éve

Anna!
Gyönyörű ez a tortád is!
Puszillak:Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu