Sütés főzés: Rántott halcsíkok édes-savanyú mártással (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Rántott halcsíkok édes-savanyú mártással

A halszeleteket/ tengeri halfilé/ sóztam, borsoztam , majd csíkokra vágva bepaníroztam és kisütöttem.
A mártás hozzávalói 4 személyre: 30 dkg ananász / lehet konzerv is/
2 db húsos zöldpaprika , 20 dkg bambuszrügy , 2 evőkanál olaj, 4 evőkanál szójaszósz , 4 evőkanál borecet, 3 evőkanál cukor , 2 evőkanál keményítő , 5 dl húsleves , só

A paprikát és a bambuszrügyet vékony csíkokra vágjuk.
Az olajat felforrósítjuk , először a paprikacsíkokat 2-3 percig pirítjuk, majd a bambuszrügyek és az ananászkockák jönnek hozzá.
Újabb 2-3 percet pirítjuk .
A húslevest / én 5 dl vízben felfőztem egy húsleveskockát/ elkeverjük a keményítővel, a szójaszósszal, borecettel és a cukorral , majd a pirított zöldségekre öntjük. Még 5-6 percig együtt főzzük.
Én még egy kevés csilit is tettem hozzá.
Currys rizzsel tálaltam.

Látta 1263 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Barna Pap Mónika üzente 14 éve

Köszönöm!Semmi gond,bárkivel előfordulhat,emberek vagyunk.Az édes-savanyú párosítás nagyon bejön.:)))

Válasz

Hegyi Istvánné üzente 14 éve

Mónika! elnézést a tévedésért , a Marcsi már kijavította. Remélem Neked is ízleni fog. Ha valamilyen ízt hiányolnál belőle, bátran változtass a recepten. Üdv:Anna

Válasz

Hegyi Istvánné üzente 14 éve

Marcsi ! Köszönöm a javítást! A pálcika nem dísznek van ott , én csak azzal eszem a kínait. A húgomék 9 évet töltöttek el Pekingben, én is jártam náluk.
Tőle is tanultam és itthon is rengeteget főztem már ilyen fajta ételeket.
A családomnak első perctől kezdve csak pálcikát tettem az étel mellé. Próbáld ki , sokkal finomabb vele enni az ételt.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Bor ecet egymás mellett van a két betű tévedés lehetett ki javítottam.
Üdv.Marcsi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Anna! Te titokban Schéf vagy valamelyik étteremben jól titkolod.
Látom a pálcikát, nekem akkor jó fogyókúra lenne ha vele kellene enni.
Nagyon ötletes a tálalás.

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 14 éve

Kedves Anna!A mártásnál a 4 ek.botecet nem borecet akart lenni?Vagy csak én nem hallottam még róla.Szeretném kipróbálni,előre is köszönöm.:)))

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Anna!
Küldhetnél pár receptet privátban!
puszillak:Edit.

Válasz

Hegyi Istvánné üzente 14 éve

Köszönöm Editke! Van egy könyvem tele kínai ételekkel, abban találtam a receptet.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Anna!
Istenien néz ki!
Bíztosan nagyon finom volt a mártással.
Gratulálok!
Puszillak:Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu