Sütés főzés: Zöldséges batyuk (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5274 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Zöldséges batyuk

A tészta hozzávalói: 50 dkg liszt, 2,5 dkg élesztő, 2 tojássárgája, 2-2,5 dl langyos tej, 5 dkg cukor, 8 evőkanál olaj, só

Az élesztőt kevés tejjel, cukorral felfuttatjuk. A lisztet átszitáljuk és a többi hozzávalóval együtt jól összedolgozzuk. Kelesztjük , majd két cipót formálunk belőle.
40x30 cm-es lapokra nyújtjuk. 10x10 cm-es négyzeteket vágunk belőle.
24 db batyunk lesz.
Közepébe tölteléket rakunk, a csúcsokat egymásra hajtjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe téve még 15-20 percig kelesztjük. A tetejüket tojássárgájával megkenjük.

A töltelék hozzávalói: 20-25 dkg szeletelt, kevés olajon megpárolt gomba, 2 főtt tojás apróra vágva, 5 dkg reszelt sajt, 2-3 kanál tejföl, só, bors, 1 kiskanál medvehagyma, / olajban eltett, apróra vágott / petrezselyemzöldje, kevés mustár

Néhány batyut vékony szeletekre vágott, párolt fejeskáposztával töltöttem meg, amibe még belekevertem egy kanál medvehagymát, sóztam, borsoztam.

A betöltött batyukat 150-180 fokon kb. 20-25 perc alatt készre sütöttem. Leves mellé kiváló második fogás.

Látta 905 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Hegyi Istvánné üzente 12 éve

A kelt tésztát általában édes töltelékkel készítettem eddig. Az ötlet egy ukrán barátomtól jött, náluk általában sós tölteléket használnak.

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 12 éve

Remélem még sok ilyen remek recepttel fogsz bennünket megörvendeztetni.:)Nagyon finom lehetett.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Anna ez tényleg finom lehetett, örülök a visszatérésednek. :))
El ne tűnj, a Marcsi és még egy két tag tesz fel.
Remélem ez egy jó jel. Én magam nem tudom mikor leszek konyha képes.
Gyors és egyszerű ételeket készítek, ami nem újdonság.

Válasz

Domján Mária üzente 12 éve

Anna ez nagyon izgalmas és finom lehet.jól néz ki.Gratulálok .Marcsi

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 3 napja itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu