Sütés főzés: Csokitorta1 (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Csokitorta1

Szilvi készítette igazi cukrászati recept alapján,ami nem adható ki, csak meg szerette volna mutatni ügyességét. Csokitorta receptet teszek fel a többi receptnél is megtalálható.
A megjegyzéseket továbbra is kulturált módon kérem.
Hozzávalók:
Csokis Piskóta:
7 tojás
120 g cukor
140 g liszt
40 g kakaópor

Krém:
35 g pudingpor
400 g cukor
100 g liszt
0,5 l víz
500 g margarin
kakaópor
tortabevonó
édesmorzsa

Elkészítés:
Piskóta:
Kettéválasztjuk a tojásokat. A fehérjét habbá verjük a cukorral. Ha ez megvan beletesszük a sárgáját és óvatosan elkeverjük. Folyamatos lassu keverés mellett a kakaóporral összekevert lisztet belekeverjük a habbá vert tojásba. Ha ez megvan kikenünk egyenletesen 2 cm vastagon 4 kör lapot, aztán betesszük az előmelegített sütőbe (180 fok).
Ha kisült kivesszük és hűlni hagyjuk.
Közben elkészíthetjük a krémet:
kimérjük a fél liter vizet és ketté osztjuk. Az egyik felét felforraljuk a másik felébe csomómentesen elkeverjük a lisztet és a pudingport. Ha forr a víz összeöntjük, és addig főzzük amíg sűrű massza nem lesz belőle. Aztán levesszük a tűzről és belekeverjük a cukrot. Teljesen lehűtjük. Miután kihűlt vesszük a vajat és beletesszük a krémbe. Habverővel kihabosítjuk, és utána beleszórunk egy egész doboz kakaóport.

Vesszük a kisült lapokat (4db) és közé krémet töltünk. Egyenletesen elkenjük. Betöltés után leöntjük a tetejét felolvasztott csokoládéval és hagyjuk megdermedni. Oldalára édes morzsát teszünk. Feldíszítjük...

Látta 1694 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Horváth Szilvia üzente 13 éve

Köszönöm.Anyukám nagy kedvence cukrász recept,azt tényleg csa kajánlani tudom.Ha kipróbálta várom véleményét h milyen lett.Remélem ízleni fog.

Válasz

Csabai vera üzente 13 éve

Gyönyőrüek a tortáid.Biztos finomak is.A feketeerdő receptedet kifogom próbálni! Ne tőrődj a kételkedőkkel!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Szilvia!
Igazad van,nem kell magyarázkodni ha nincs recept,hát nincs.
Csokitorta recept rengeteg van,a díszítés pedig olyanra úgy sem sikerül
mint neked,de nem is kell,hogy pont olyan legyen.Szabadjára kell engedni a fantáziánkat és alkotni.
Feltetted,gyönyörködtünk benne és kész.
Köszönjük szépen.

B.U.É.K mindenkinek.

Válasz

Horváth Szilvia üzente 14 éve

Ha hiszi,ha nem én készítettem az összes tortát!Sőt,ezt nem is saját magunknak,hanem megrendelésre!Ennek a tortának meg azért nem tettem fel a receptjét,mert 1cukrász ismerősömtől kaptam,aki megkért h ne adjam meg a receptet és én ezt tiszteletben tartom!Ugyan ez érvényes a citrom tortára is!De ezeken kívül a többit felteszem majd idővel, csak ritkán vok gépközelben,bár nem hiszem h magyarázkodnom kellene bárkinek is!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Úgy látom, hogy csak képeket tesz fel, de lehet hogy nem is Ő készítette őket.
Na ugye!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

A RECEPTEKET MEGKAPHATNÁM A TORTÁKRÓL. AMÚGY SZÉPEK!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:

Lazacleves_annatol_2190950_7156_s

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu