Sütés főzés: Különleges fasirt. (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Jenei Miklósné Kati receptje

Különleges fasirt.

Hozzávalók:

1 kg darált hús
egy beáztatott zsemle
két tojás
só, bors
1 ek vegamix
3 gerezd fokhagyma (reszelve)
10 dkg reszelt sajt
1 kk édes nemes pirospaprika
petrezselyem zöldje
szeletelt bacon

A hozzávalókat a pirospaprika , sajt és petrezselyemzöld kivételével összegyúrtam, mint azt fasírt készítésénél szoktam. Elosztottam a masszát 60-40 arányban és a kisebbik részbe belekevertem a pirospaprikát.
Egy alufólián kiterítettem a paprika nélküli masszát és új nyi vastagra egyengettem, rászórtam a reszelt sajtot (legközelebb többet!), erre a petrezselyem zöldet, majd betakartam a szintén új nyira lapogatott paprikás masszával. A fólia segítségével feltekertem és bevontam bacon szeletekkel. 2 réteg alufóliába tekertem, vízzel félig tele tepsibe raktam a tekercset és forró sütőbe kb. egy óra alatt megsütöttem. Eltávolítottam a fóliát és addig sütöttem immár fólia nélkül, míg a bacon kis színt kapott. Szeletelés előtt vártam míg langyosra hűlt. Mi sült krumplival ettük ,de lehet más köret is.
Nagyon finom!
Jó étvágyat.

Látta 2954 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Sályi Tiborné Erzsike üzente 11 éve

Ez a fasírt így elkészítve nagyon-nagyon finom lehet. Kipróbálom és
megírom,hogy sikerült....

Válasz

mazik albin üzente 12 éve

ossze futott a nyal a szamban ahogy olvastam mi minden kell bele de nem tudom mi az a bacon en csehorszagbol vagyok es szeretnem tudni hogy mi az az ize kosz a felvilagitast albin.

Válasz

Csente Klára üzente 13 éve

Szia Kati
Köszönöm a kitűnő receptet, még meleg, most probáltam ki, nagyon finom, valamennyit kellett rajta módosítani, mivel nem volt elég sajtom, igy az egyik felét tojás rántottával és olajos kápiával töltöttem meg. Aki ezután lát neki, azt tapasztaltam hogy célszerű 2 vékonyabb tekercset késziteni .hamarabb és jobban átsül. köszönöm. Üdv Klára

Válasz

Takácsné Hutás Zsuzsanna üzente 13 éve

Ez nagyon jól, nézz ki! Én is meg csinálom.

Válasz

szalontai józsefné terike üzente 13 éve

Mónika köszönöm hogy rátaláltál ezt fogom csinálni karácsonykor.
Szép napot mindenkinek.:))

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 13 éve

Kedves Kati,én csak most találtam rá,ki fogom próbálni,finom lehet!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyon finom lehetett a fasírtod!
A hozzávalókból ítélve/1zsemle/-én húsroládnak nevezném.
Szép és gusztusos...
Üdv:Edit.

Válasz

jago melinda üzente 14 éve

EN MEG IGY NEM ETTEM FASIRTOT.DE BIZTOSAN NAGYON FINOM KI FOGOM PROBALNI,KOSZI

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyon köszönöm,nagyon finom volt máskor is meg fogom csinálni.nagyon gyorsan elfogyott.

Válasz

OSVÁTH ILONA üzente 14 éve

Nagyon finom és pikáns lehet.Meg is sütöm legközelebb.Köszönöm a tippet.

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu