Sütés főzés: Bodzaszörp (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5234 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2979 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 546 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5234 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2979 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 546 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5234 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2979 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 546 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5811 fő
  • Képek - 5234 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2979 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 546 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Bodzaszörp

A receptet ide várjuk kíváncsian. Köszönöm

SZÖRPÖK- IVÓLEVEK.

HOZZÁVALÓK:

4kg cukor, 4l víz, 6db citromsav, 40 bodzavirág,natrium-benzonát, 1gram.

ELKÉSZÍTÉSE:

A vizet a cukorral, a citromsavval, a félbevágott citromokkal meg a virágokkal jól elkeverjük, úgy hogy a cukor elolvadjon és két napig áll! Közben naponta fel kell keverni.2 nap után leszűrjük a citromokat kinyomkodjuk a nátriumot a tasakon lévő utasítás szerint elkészítjük. Hozzáöntjük a már leszűrt sziruphoz.

Üvegekbe töltjük. Mivel sűrű, hígítva fogyasztjuk.

HOZZÁFŰZÖM A BODZA VIRÁGJÁBÓL SOK FAJTA KÉPEN LEHET SZÖRPÖT, IVÓLEVET, LEKVÁRT, MÉZET KÉSZÍTENI.

Saját honlapomról áthozva. Terike.

Ételeim

Látta 640 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Jeneiné Terike üzente 7 éve

Mondanám hogy titok. De.. ígérem amit feltettem recepteket is fel teszem. Saját!

Válasz

Friedlné Évi üzente 7 éve

hű ez finom lesz, ha elkészül!! De hogyan készült?

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu