Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
1 kg liszt,
3 közepes hajában főtt burgonya, egy kiskanál fűszernövény ami lehet kapor,rozmaring, oregano, majoranna (ki mit szeret), egy diónagyságú élesztő, pici só,egy kiskanál cukor,víz amennyit felvesz
Elkészítés:
Az élesztőt langyos cukros vízbe teszem míg feljön. Közben a burgonyát megpucolom és a lisztbe reszelem.
Hozzáadom a fűszernövényt és a feljött élesztőt.
Dagasztom és aztán meleg helyre letakarva hagyom kelni (kb . 40 perc). Meg kell,addig apróra vágok sajtot,olívabogyót ,szalámit.
Miután megkelt a tészta, lisztezett deszkán kinyújtom 1 cm vastagra.
Megkenem vékonyan zsírral, majd össze hajtogatom, 15 perc után kinyújtom újból megkenem zsírral és összehajtom.
Hagyom ismét 15 percet, kinyújtom és kockákra vágom.
Megtöltöm sajttal,
Olívabogyóval, szalámival.
Aztán háromszögre hajtom, hogy ne folyjon ki a töltelék megkenem felvert tojással a szeleket és aztán kissé megnyomkodom.
A tetejét is tojással megkenem, megszórom szezámmaggal és pirosra sütöm a sütőben.
Tölteléknek lehet tenni akármit, ízlés szerint.
Van mikor csak egyszerűen pohárral kiszaggatom, megkenem tojással és rászórok parmezánt és be teszem a sütőbe
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!