Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
2 dl víz,
10-15 dkg margarin,
20 dkg liszt,
6-7 db tojást egyenként,
csipet só,
csipet cukor,
Töltelék:
1 zacskó vaníliás pudingpor,
3-5 ek cukor,
fél liter tej,
2-3 dl cukrozott tejszín,
Elkészítés:
A sóval,a cukorral és a margarinnal felforraljuk a vizet. Belekeverjük a lisztet, és takaréklángon addig pirítjuk, aíg a massza az edény falától elválik. Mindig csak egy tojást jól beledolgozzuk és utána tesszük csak bele a többit is egyesével. Ezeket is jól átdolgozzuk, mert ettől lesz üreges a belseje.
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A masszából sütőpapírral bélelt tepsire egymástól megfelelő távolságra (mert megnőnek) golyókat halmozunk kanál segítségével,vagy csillagcsöves nyomózsákkal. Ezután gyújtsuk csak be a sütőt, mert legalább 20 percig bőrösödni hagyjuk.
A páratartalom biztosítása érdekében tegyünk egy vízzel teli edényt a sütő aljára, és a fánkokat kb. 30 percig sütjük. Ezalatt – nagyon fontos, hogy a sütő ajtaját nem szabad kinyitni, mert összeesik a tészta!
A fánkokat kivesszük, és hagyjuk kihűlni. Majd a tetejüket 1/3 résznél levágjuk. Közben elkészítjük a pudingot, a zacskón található utasítás szerint. Majd a tejszínt is felverjük habbá. Ezután betöltsük az üregeket a pudinggal és tejszínnel.Tetejét leporcukrozzuk.
Egy jó tanács!!!: a még meleg pudingba keverj egy habfixálot, majd jól kihabosítod, és tényleg kemény lesz a pudingod.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 6 napja itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:
A mai ebédünk: Alma leves, csirkemell roston, gombás...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:
A mai ebédünk: paradicsom leves pirított kenyérkockával, ...
Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:
A mai ebédünk: Zöldborsó leves, diós metélt tészta ...
Kőszeghy Anna 4 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!