Sütés főzés: Esküvői torta2 (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5824 fő
  • Képek - 5290 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5824 fő
  • Képek - 5290 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5824 fő
  • Képek - 5290 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5824 fő
  • Képek - 5290 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Esküvői torta2

Csokoládé,joghurtos, bounty,oroszkrém ízesítésű marcipán borítás csipketerítős díszítés glazúrral saját marcipán rózsákkal.

Látta 1787 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

szalontai józsefné terike üzente 15 éve

Bocs de még egy kérdés, feloldod a zselatint?

Válasz

kökény anita üzente 15 éve

Marcipánból csinálom. Fél kiló marcipánhoz 2dkg zseletinport rakok és formázom .

Válasz

szalontai józsefné terike üzente 15 éve

Szia Anita, gyönyörű a tortád ( mindegyik) Megkérdezném hogy a rózsák miből vannak?

Válasz

Soós Jánosné üzente 15 éve

Ancsa köszönöm szépen hogy válaszoltál.Kifogom próbálni.Incus

Válasz

kökény anita üzente 15 éve

Szia Incus! A glazúrtól nem kell megijedni ha összeesik mert újra kell csak kavarni mig újra kemény állagú nem lesz.De a 20dkg cukorliszt meg egy fehérje meg egy mokkáskanál 20% ecet ezeket akár egyszere is elkezdheted keverni.A másik fontos hogy vizes ruhával letakarni mert gyorsan megszárad és kristályos lesz.Üdv Ancsa

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 15 éve

Anita gyönyörűek a tortáid,le a kalappal!!!

Válasz

Soós Jánosné üzente 15 éve

Szia Ancsa!
Nagyon szépek a tortáid gratulálok neked.Ha nem gond tudnál nekem segíteni a glazurt te hogyan készíted? Nekem nem szokott sikerülni mindíg összeesik.
Túl gyorsan kavarom vagy túl hamar adagolom hozzá a cukrot?Nem tudom ha időd engedi leírnád nekem?
Előre is köszönöm Üdv:Incus

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu