Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Veszünk egy nagyobb kelkáposzta fejet,olyat aminek lazábban állnak a levelei.
Alul a torzsáját egyenesre vágjuk,hogy megálljon.
Sós köménymagos forró vízben kb. 10 percig előpároljuk. Kivesszük, lecsepegtetjük majd egy picit hűlni hagyjuk.
Ezután szétbontjuk(nem vesszük le a leveleket) és a közepét kivágjuk.
Ide húsmasszát teszünk.
Majd egy-két réteg levelet ráborítunk és körberakjuk húsmasszával.
Így folytatjuk míg van levél.
A végén a levelekre baconszalonnákat teszünk.
Kb. 50 percig sütjük a sütőben.
Amiben sütjük abba tegyünk egy kis olajat és egy kis vizet.
Én a kivágott kelkáposztát apró darabokra szoktam vágni,köményes,majoránnás sós vízben megpárolom,felöntöm egy kis tejfellel és ez lesz az egyik köret. A másik rizs.
Aki nem szereti így köretnek a kelkáposztát az felhasználhatja a közepét főzeléknek,frankfurti levesnek.
A húsmassza ugyanaz mint a vagdalté, fasírté.
A darált húshoz(fél kg) teszek egy tojást, sózom, borsozom, pirospaprikázom, fokhagymagerezdeket reszelek bele,1dl vizet öntök hozzá és annyi zsemlemorzsát, hogy jó formázható legyen.
Jó étvágyat!
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!