Sütés főzés: Gyümölcsös bomba (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Gyümölcsös bomba

Először is csináltam egy lekváros piskótaroládot, amit felszeleteltem, és egy 2 tojásos, vékony körpiskótalapot.
Ezután megcsináltam a krémet.Én egy 25 dkg-os túrót kevertem ki 20 djg cukorral, egy csomag vanílíás cukorral, egy citrom reszelt héjával, és 3 dl felvert tejszínnel. A végén kevertem bele a gyümölcsöt, itt ananászt, de most nagyon finom eperrel, málnával, aztán jön a barack.Amikor a gyümölcsöt beleöntöm a tálba, akkor teszem hozzá a DR. OETKER zselatin fix port is és óvatosan, hogy a gyümölcs ne törjön, összekeverem az egészet. Egy mély jénai tálat kibélelek folpackal és körbe rakom, meg az alját is a piskótatekercsekkel. Ezután belehalmozom a krémet. Lefedem a piskótalppal, majd alufóliával és pár órára hűtőbe teszem.Ha megdermedt a krém, kiveszem, és kiborítom egy tálra. Még felvert tejszínhabbal lehet díszíteni.

Látta 147 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Szia Anna! Zselatinja válogatja. Ezt a fajtát amit írtam, azért szeretem , mert nem kell áztatgatni, főzőcskézni, csak egyszerűen beleszórni a megadott mennyiséget.Főleg kezdőknél ez mindenképpen praktikusabb mint a másik fajta.

Válasz

kapas anna üzente 10 éve

Kedves Andi!Kezdö vagyok sütés terén.Az a kérdésem hogy a zselatint milyen formába kell beleönteni?Fel kell oldani,vagy nem?Válaszodat köszönöm.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Andi! Finom lehetett, az a jó befőttből is ugyanolyan finom, mint friss gyümölcsből.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Hétvégén már én is eperrel csinálom.

Válasz

Domján Mária üzente 10 éve

Finom nagyon én eperrel készítettem és nagyon nagy keletje volt

Válasz

burger eva üzente 10 éve

Ez nagyon jó, mi is szeretjük.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:

Lazacleves_annatol_2190950_7156_s

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu