Sütés főzés: római tál (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5277 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

római tál

Látom mindenki sütizik mostmár.Előtte együnk is valamit,pl római tálat.
Nagyon szeretem ezt csinálni,mert csak mindent összedobok bele ami van itthon és mehet a sütőbe.Egy jó saláta mellé és kész.
Ott kezdem,hogy a római tálat beáztatom 20 percre hideg vízbe.Aztán egy kis olajjal kikenem az alját és jöhetnek a belevalók.l

Karikára vágott krumpli,amit rögtön megsózok,borsozok,majd rá hússzeletek,akármilyen sertés,csirkemell,stb,ezt is fűszerezem.
Hús helyett lehet kolbászkarika,szalonnacsíkok.Szalonnát akkor is rakok bele ha hússal készítem.Jöhet a karikára vágott hagyma ,fokhagyma,én bőven rakom.Majd zöldségfélék jönnek,paprika,paradicsom,de jöhet cukkini,padlizsán ,patisszon.Minden fűszerezve.
Lehet úgyis ,hogy csak zöldségesen csináljuk.
Ha húsosan csinálom,akkor most még rakok egy sor hússzeletet,majd a tetejére krumplit.Kész ,mehet a sütbe.Ha már minden puha leveszem a tetejét és pár percig pirítom.
Jó étvágyat!

Látta 733 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Csete Imrene Marika üzente 12 éve

Andika! Nagyon jól néz ki, szeretem én is ha ilyen szépre megpirul.Én kacsasütőt használok és hasonlókat készítek.Mustárral még nem próbáltam ,biztosan még finomabb tőle.Legközelebb azzal készítem./készítjük/

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Ez is nagyon finom,és kevesebb ideig kell sütni

Válasz

Bergendi Ciprián Ferenc üzente 12 éve

Hasonló tálakat én is szoktam készíteni...a különbség: Kb 6 szelet hússal készítem..ezeket sózva, borsozva serpenyőben elősütöm, mindkét oldalát...a krumplit nem nyersen, főzve karikázom...ugyanígy, a vöröshagymát is karikázom...a rakott krumplihoz hasonlóan rétegezem..krumpli, hagymakarikák..az elősütött hússzeleteket mustárral jól bekenem...így kerülnek a tálba...az én tálamhoz egy sorban 3 szelet hús fér...folytatjuk a rétegezést...legfelülre krumpli kerül...ha már majdnem kész, akkor reszelem rá a sajtot...azt már csak rá kell olvasztani..

Válasz

Domján Mária üzente 12 éve

Nagyon szeretem és használom is a sütő edényemet,.Húsvétkor is abban fogom a kacsát sütni..Mónika nem jól teszed hogy csak őrízgeted a szekrénybe.Használni kell.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Látod Andi! Móninak a szekrényben van. :)))
Én megírtam sokunknak most jut eszünkbe vegyük elő.

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 12 éve

Bevallom nekem is be van suvasztva a szekrénybe,pedig finomakat lehet benne sütni,igazán gusztusos....

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszi!
És míg el van magában a sütőben,addig jöhet a húsvéti takarítás.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Andi nagyon helyes. Ráadásul szerintem most jut sokunk eszébe nekem is van. Ezer éve nem használtam :( már biztosan megsértődött.
Nagyon klassz minden mehet bele, és istenien összeérnek az ízek.
Köszönjük.

Válasz

Szalai Antalné üzente 12 éve

JÖHET!PUSZI!!!!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Francia_salata_2194937_9150_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu