Sütés főzés: Spenótos Lasagne (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Spenótos Lasagne

Ma ezt csináltam vacsorára.
Egy kis olajon megfuttattam 2 gerezd reszelt fokhagymát,és beleraktam a megmosott leszárazott,apróbb darabokba vágott spenótot.Megfonnyasztottam. Sóztam,borsoztam.
Csináltam egy besamell mártást+ dkg vajat megolvasztottam,beleraktam 3 dkg lisztet,egy kicsit pirítottam,csak éppenhogy,ne barnuljon meg.Felöntöttem 3 dl tejjel,és besűrítettem.Sóztam,borsoztam,és reszeltem bele szerecsendiót.
Ezután egy jénai aljába tettem a mártásból,erre lasagne lapokat tettem,majd mártást,spenótot,újra lapokat és így tovább.Felülre tészta került rá mártás és reszelt sajt.
Befedtem alufóliával,és 25 percre forró sütőbe tettem.

Látta 367 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Leszűröm,mint bármelyik más tésztát,de úgy is csinálhatod,hogy nem főzöd meg előtte,úgy szárazon rétegezed,csak akkor alulra is tegyél mártást meg a felső lapokra bőven,és alufóliával fedd le,hogy a tészta ne csak kiszáradjon.De szerintem jobb megfőzni.

Válasz

Csete Imrene Marika üzente 11 éve

Andikám! Köszönöm szépen!!!!!venni fogom a tészát/gyúrni nem szoktam, sütikben is inkább a kevertet, azt jobban megbírom csinálni/A bolognait fogom kipróbálni, mert azt spagettiban is szereti.A tésztalapot szépen ki tudod venni főzés után, nem megy szét??Akkor a jövőheti menűben főpróba! Örülnék ha sikerülne!!/persze az unokám is/ Köszönön!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Marika ! Ezt a lasagnét már régebben tettem fel,ez spenótos.
Tésztát vehetsz készen,vagy ha szoktál házi tésztát gyúrni,akkor meg is csinálhatod.Téglalap formára kell vagdosnod.A tésztát én először mindig kifőzöm.Egyszer csináltam úgy,ahogy írták,hogy nem kell kifőzni,de nem lett jó.
A töltelék bármi lehet,amit szeret az unokád.A gyerekek leginkább a bolognais tölteléket szeretik.Ehhez a darált húst megpárolod és összekevered a bolognais mártással,amit szintén csinálhatsz és vehetsz is.Pár percig összefőzöd a kettőt és rétegezed a lapokkal.Alul lap legyen,meg a tetején is.A tetejére mártást mindenképp tegyél,arra reszelt sajtot és a sütőben 10-15 percig süsd át.Ugyanígy lehet gombával is tölteni.A mártás lehet hozzá a fenti mártás is vagy paradicsommártás,olaszos mártás,sajtmártás.Zöldségekkel is töltheted.Attól függ,mit szeret az unokád.
Remélem tudtam segíteni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Még elkészítheted.

Válasz

Barna Pap Mónika üzente 11 éve

Juj de kár lemaradtam róla,finom lehetett! :)

Válasz

Bata Mária üzente 11 éve

szuper!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Igen az.Meg megeszik a gyerkőcök is.

Válasz

Domján Mária üzente 11 éve

Nagyon finom lehet.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:

Lazacleves_annatol_2190950_7156_s

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu