Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Kriszta! Kértél töltött tojás recepteket. Igaz, ez szilveszterkor készült, de a töltelék alapja nálam azonos, és ezt a z alapot szoktam ízesíteni még, attól függően, hogy mikorra készül.
Tehát az alap nálam. A megfőtt tojásokat ketté vágom, kiszedem egy tálba sárgáját, és sózom, borsozom, teszek bele egy kicsi pirosaranyat, ha nincs egy kis pirospaprikát ( de a pirosarany ízes).Majd teszek bele tejfelt, majonézt és mustárt. Mindent ízlés szerint teszek bele, én is kóstolgatni szoktam közben, hiszen attól is függ, hogy hány tojásból csinálom.A krémesebb dolgoknál vigyázni kell, hogy ne legyen a massza a végén túl laza.
Jól kikeverem az egészet. Ehez a szilveszterihez én csak ezt használom.
Most húsvétkor reszelek bele egy kis tormát is és teszek még bele apróra vágott sonkát is. Így tavasszal zöldfűszerekkel is szoktam ítesíteni az alapot. Ami van meg amit szeretünk minden jöhet. ( petrezselyem, snidling, medvehagyma, kapor, bármi).
Szoktam még az alapot ( ritkán) egy kis kenőmájassal is gyarapítani.
Ha kész a töltelék, akkor megtöltöm a fél tojásokat, púposan. itt különböző nyomórózsákkal lehet cifrázni, hogy mutatós legyen.
Remélem tudtam segíteni.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:
Jó szórakozást a klubban!
Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vörös lencse krémleves pirított kenyérkocka, ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!