Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 25 dkg darált háztartási keksz, 18 dkg margarin, 10 dkg
porcukor, 1 evõkanál kókuszreszelék, rumaroma, 1 evõkanál kakaópor. A tetejére: 10 dkg tortrabevonó csoki ( nálam Tibi csoki). A krémhez: 25 dkg gesztenyepûré, 12 dkg margarin, 10 dkg porcukor, rum (vagy aroma), 1 kiskanál kókuszreszelék.Kicsit nehezen állt össze, ezért lefőzött kávét is tettem hozzá.
A darált kekszet margarinnal, cukorral, rumaromával, kókuszreszelékkel, meg a kakaóval összedolgozva félrerakjuk. A krémhez a gesztenyepûrét áttörjük, és a margarinnal, cukorral, aromával, meg a kókuszreszelékkel összegyúrjuk.A kekszmasszából 2 db 20x15 cm-es téglalapot készítünk, és a gesztenyés krémet rásimítjuk. Folpack, vagy konyharuha segítségével feltekerjük, majd két órára behûtjük. A tetejét olvasztott csokival bevonjuk. Mindig csak annyit szeleteljünk belõle, ami elfogy, a többit hûtõben tároljuk. Nagyon finom, sokáig eláll, ha marad belõle!!!
Megjegyzés: margarin helyett vajjal készítettem.
Nagyon hamar elkészül, és nagyon finom csemege.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!