Sütés főzés: Így készül a jugó szelet (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5282 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5282 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5282 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5282 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Így készül a jugó szelet

Jugó szelet recept

Hozzávalók:

6 tojásból sütünk egy piskótát

Kakaós laphoz:

6 tojás
25 dkg. porcukor
másfél dl. étolaj
másfél dl. víz
1 k.kanál szódabikarbóna
2 ek, kakaó
32 dkg. liszt
1 baracklekvár

Krémhez:

6 dl. tej
25 dkg. porcukor
1 vaníliás cukor,
1 ráma
2 vaníliás pudingpor
2 kanál rétesliszt

Elkészítés:

6 tojásos piskóta tekercset sütünk a szokásos módon.
ha kihűlt megkenjük barack lekvárral
és vékonyan felszeleteljük.

Barna lap elkészítése.

6 tojássárgáját kikeverjük a porcukorral, beleöntjük az étolajat és a vizet,
belekeverjük a lisztet melyben elkevertük a szódaport, 2 ek. kakaót, és beleforgatjuk felvert tojásfehérjét, 35x25 cm tepsibe sütjük.

A krémhez: a tejben felfőzzük a pudingot és a lisztet egy vaníliás cukorral, ha kihűlt belekeverjük a rámával kikevert porcukrot. Összeállítása: a kihűlt barna lapot kettévágjuk.
az alsó lapot megkenjük krémmel, erre egy sort rakunk a felszeletelt lekváros tekercsből, újra krém és befedjük a másik barna lappal a tetejét porcukorral megszórjuk.

Látta 6069 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

KÖSZÖNÖM A HASZNOS ÚT MUTATÓT!!!!-ELÉG HAMAR ELKÉSZÍTHETŐ

Válasz

Hegedüs Marianna üzente 14 éve

Ez nagyon érdekes recept én biztosan ki fogom probálni,

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

nagyon finom kipróbáltam!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Pirike ez nagyon finom lehet biztos megéri a munkát.
Csak nagyokat nyelek.
Nem is tud az ember húsvétra választani.

Válasz

Hegedűs Ancika üzente 14 éve

Pirike, de érdekes ez is, igaz jócskán munkásnak látszik. Biztosan kapós volt!

Válasz

Karajos Istvánné üzente 14 éve

leirnád a receptet légyszi.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 6 napja itt:

Érezd magad jól a klubban!

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:

A mai ebédünk: Alma leves, csirkemell roston, gombás...

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Husgomboc_leves-001_2196384_5249_s

Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:

A mai ebédünk: paradicsom leves pirított kenyérkockával, ...

Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:

A mai ebédünk: Zöldborsó leves, diós metélt tészta ...

Kőszeghy Anna 4 hete új képet töltött fel:

Disznotoros_tal_2196087_7315_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu