Sütés főzés: Így készül a jugó szelet (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5284 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5284 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5284 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5823 fő
  • Képek - 5284 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Így készül a jugó szelet

Jugó szelet recept

Hozzávalók:

6 tojásból sütünk egy piskótát

Kakaós laphoz:

6 tojás
25 dkg. porcukor
másfél dl. étolaj
másfél dl. víz
1 k.kanál szódabikarbóna
2 ek, kakaó
32 dkg. liszt
1 baracklekvár

Krémhez:

6 dl. tej
25 dkg. porcukor
1 vaníliás cukor,
1 ráma
2 vaníliás pudingpor
2 kanál rétesliszt

Elkészítés:

6 tojásos piskóta tekercset sütünk a szokásos módon.
ha kihűlt megkenjük barack lekvárral
és vékonyan felszeleteljük.

Barna lap elkészítése.

6 tojássárgáját kikeverjük a porcukorral, beleöntjük az étolajat és a vizet,
belekeverjük a lisztet melyben elkevertük a szódaport, 2 ek. kakaót, és beleforgatjuk felvert tojásfehérjét, 35x25 cm tepsibe sütjük.

A krémhez: a tejben felfőzzük a pudingot és a lisztet egy vaníliás cukorral, ha kihűlt belekeverjük a rámával kikevert porcukrot. Összeállítása: a kihűlt barna lapot kettévágjuk.
az alsó lapot megkenjük krémmel, erre egy sort rakunk a felszeletelt lekváros tekercsből, újra krém és befedjük a másik barna lappal a tetejét porcukorral megszórjuk.

Látta 6115 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

KÖSZÖNÖM A HASZNOS ÚT MUTATÓT!!!!-ELÉG HAMAR ELKÉSZÍTHETŐ

Válasz

Hegedüs Marianna üzente 14 éve

Ez nagyon érdekes recept én biztosan ki fogom probálni,

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

nagyon finom kipróbáltam!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Pirike ez nagyon finom lehet biztos megéri a munkát.
Csak nagyokat nyelek.
Nem is tud az ember húsvétra választani.

Válasz

Hegedűs Ancika üzente 15 éve

Pirike, de érdekes ez is, igaz jócskán munkásnak látszik. Biztosan kapós volt!

Válasz

Karajos Istvánné üzente 15 éve

leirnád a receptet légyszi.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu