Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Fornetti:
Ezt a receptet a tutireceptek oldalon találtam, és nagyon megtetszett, hát kipróbáltam. De nagyon finom lett, főleg a kakaós csigának nagyon jó, de a sajtkrémes se kutya!
Hozzávalók:
Tésztához:
80dkg liszt,
egy csapott evőkanál só,
másfél dl étolaj,
fél l tej,
5dkg élesztő,
Krémhez:
pizzaszósz,
sültkáposzta,
virsli,
sajtkrém,
lekvár,
bármilyen töltelék jó bele.
Elkészítés:
A hozzávalókból a langyos tejben felfutatott élesztővel puha tésztát gyúrunk.Négy cipót csinálunk és azokat kb. gáztepsi nagyságúra nyújtjuk.a lapokat egyenként megkenjük a krémmel.Feltekerjük őket,mint a beiglit,és a rúdból a kést 45fokos szögben tartva háromszög alakokat vagdalunk,majd fél óráig állni hagyjuk őket,h megkeljenek.Ne rakjuk őket szorosan egymás mellé,mert megdagadnak.Mielött beraknánk őket a sütőbe,megkenjük őket egy kanál tejföl és tojássárga keverékével,majd ízlés szerint díszítjük.Gáztepsiben vagy sütőlapon aranysárgára sütjük.Érdemes alá sütőpapírt tenni,mert a töltelék kifolyhat.
Tanácsok:
Ekkora mennyiségből három tepsire való készül.másnapra is el lehet tenni,nem szárad ki,sőt mélyhűtőben hetekig is eláll.
Krémnek bármit fel lehet használni, kakaót, sajtkrémet, pizzakrémet, lekvárokat, diót, stb.
Nekem ebből a tésztából négy tepsivel lett.
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 6 napja itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:
A mai ebédünk: Alma leves, csirkemell roston, gombás...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:
A mai ebédünk: paradicsom leves pirított kenyérkockával, ...
Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:
A mai ebédünk: Zöldborsó leves, diós metélt tészta ...
Kőszeghy Anna 4 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!