Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Tarka-barka muffin
6 egész tojást habosra keverek 35 dkg cukorral, majd belekeverek egy puha rámát, egy egész sütőport 35 dkg liszttel.
Annyi tejet teszek hozzá, hogy krémes állagot kapjak, ne legyen se túl sűrű, se pedig folyós.
Olyan legyen, mint a tejföl sűrűsége. Kettéveszem a masszát, a felébe még keverek kakaóport.
Majd felváltva belerakom a muffinpapirral kibélelt muffinsütő formába, úgy, hogy kanállal rakom a világos és kakaós masszát, rétegezve, ettől szép márványos lesz a muffin. Egy kicsit villával bele is lehet keverni, akkor még márványosabb lesz.
Tehetek bele magozott meggyet, apró csokidarabokat, és diódarabokat. Ezeket a közepe felé is bele lehet rakni, de a tetejére is jó, mert kicsit lesüllyed. Én a diót szoktam a tetejére biggyeszteni.
A csoki inkább a közepébe kerüljön a meggyel, mert ha a tetején van, megéghet.
Nem kell sokáig sütni, de a sütő legyen bemelegítve. Hústűvel ki kell próbálni, hogy jó-e már a közepe, nehogy lágy maradjon, és vigyázni kell, hogy meg ne égjen.
Nem tudom pontosan, mennyi idő alatt sül meg, de figyelni kell, mert mindenkinek másképpen süt a sütője, tehát ezt nem lehet szabálynak venni.
Jó étvágyat hozzá!
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!