Sütés főzés: Mókus farönkön 3 (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5275 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Mókus farönkön 3

Én mindig így készítem a piskótát:

Minden tojáshoz 5 dkg cukor és 4 dkg liszt 2 kanál vízzel és egy mokkáskanál sütőpor. A habot külön felverem és külön a tojássárgáját a liszttel. Nekem ez nagyon bevált receptem, mindig így készítem. Általában 7 vagy 8 tojásról szoktam kikavarni és kettő lapban szoktam megsütni kerek formában, amit kettévágok, így lesz négy lapom. Én mindig négy lapból készítem a tortáimat, hogy szép magasak legyenek.


Túrókrém:
Két vaníliapudingot 7 dl tejben megfőztem, egy kanál zselatint egy dl vízben feloldva és felforralva hozzákevertem, amikor kihűlt, összekevertem kettő darab citrom reszelt héjával, 50 dkg házi túróval, 20 dkg porcukorral, és fél liter tejszínhabbal.

Látta 538 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Barna Pap Mónika üzente 11 éve

Juj de szép lett,gyönyörű mint mindegyik tortád,Gratulálok. :)

Válasz

Mészár Gyöngyi üzente 11 éve

Köszönöm Marcsi,
hát elsőre elég jól sikerült, nagyon tetszett az ünnepeltnek is és ez a túrókrém nagy kedvenc, ennek mindig nagy sikere van.

Válasz

Mészár Gyöngyi üzente 11 éve

Márta, a krém recijét beírtam, a piskótát már nem szoktam beírni, mert a régebbi tortáknál megvan. De a kedvedért leírom ide.

Én mindig így készítem a piskótát:

Minden tojáshoz 5 dkg cukor és 4 dkg liszt 2 kanál vízzel és egy mokkáskanál sütőpor. A habot külön felverem és külön a tojássárgáját a liszttel. Nekem ez nagyon bevált receptem, mindig így készítem. Általában 7 vagy 8 tojásról szoktam kikavarni és kettő lapban szoktam megsütni kerek formában, amit kettévágok, így lesz négy lapom. Én mindig négy lapból készítem a tortáimat, hogy szép magasak legyenek.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Gyöngyi nagyon édes a tortád, nem csak az ízére gondoltam. :))
Még az évgyűrűket is megrajzoltad a fa törzsének, teli vagy ötlettel. Gratulálok.
Köszönjük.

Válasz

Balogh Márta üzente 11 éve

..es a recept?? irto mutatos...

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Lazacleves_annatol_2190950_7156_s

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu