Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
2x8 tojásos piskóta a tésztája
gesztenyés krém 2adag kell hozzá.
2 tojás
10 dkg cukor
1cs csokis puding
3dl tej
3dl tejszin(hulala v. meggle)+4dl a díszítéshez
1cs. gesztenye massza
20dkg aszalt szilva
1 rum aroma
A pudingport cukrot a tojás sárgáját kevés tejjel simára keverem majd a forrásban lévő tejhez rakom.addig főzöm míg sűrű nem lesz.A tojás fehérjét felverem és melegen a pudingos krémbe keverem. Majd kihűtöm.
A gesztenyemasszát villával össze nyomkodom,ráöntöm a tejszínt és jól kikeverem akkor jó ha sima és krémes,de nem lágy.Hozzá rakom az aromát és a pudingos krémmel jól kidolgozom.Feldarabolom az aszalt szilvát.Megkenem az alsó lapot és rárakom az aszalt szilva felét befedem a 2.lappal,megismétlem az előzőeket majd ráteszem a 3. lapot.
7dl tejszínt felverek ezzel díszítem
|
|
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Keczánné Macskó Piroska írta 3 hete itt:
Érezd magad jól a klubban!
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!