Sütés főzés: Orosz krémtorta (kép)

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5276 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5276 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5276 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!

Csatlakozz te is hozzánk! Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5822 fő
  • Képek - 5276 db
  • Videók - 853 db
  • Blogbejegyzések - 2989 db
  • Fórumtémák - 16 db
  • Linkek - 605 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Orosz krémtorta

Hozzávalók:
1 kész piskótatorta,

A krémhez:
2 tojás,
10 dkg cukor,
1 tasak vaníliás cukor,
1 cs. vaníliaízű pudingpor,
3 dl tej,
2dkg zselatin
5 dkg mazsola,
3 dl tejszín,ha meggle v hulala a zselati el is maradhat
3 cl rum,

A díszítéshez:
3 dl tejszín,
5 dkg porcukor.



Elkészítés:

A tojássárgákat a cukor felével, a pudingporral és kevés hideg tejjel simára keverjük. Hozzáöntjük a forró tejhez, sűrű krémet főzünk, belekeverjük a vaníliáscukrot, és hozzáadjuk a tojásfehérjéből vert kemény habot. Közben 1 dl vízbe beáztatjuk a zselatint, felmelegítjük, kihűtjük. A tejszínt a maradék cukorral habbá verjük, belekeverjük a zselatint, a vaníliás krémet és a rumba áztatott mazsolát. A piskótát 3 lapra vágjuk. Az első lapot beletesszük a tortakarikába, megkenjük a krémmel,ananásszal kirakjuk majd ismét tészta és krém,ananász következik. A harmadik piskótalap tetejét bekenjük a maradék krémmel. Hűtőben dermesztjük, majd kivesszük a tortakarikából, az oldalát és a tetejét a cukrozott tejszínhabbal bevonjuk. A tetejét díszíthetjük befőttszemekkel vagy csorgathatunk rá olvasztott csokoládét,én fondanttal és tejszínnel díszítettem. Tálalásig hűtőszekrényben tartjuk.

jucus tortái

Látta 807 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Szalai Antalné üzente 12 éve

Készítek előre virágokat, ha több tortára kell és a pillanat dönti el mi kerül fel rá.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Sárga zuhatag, a rózsákat virágokat előre készíted el, vagy a torta amikor készen van akkor találod ki frissiben.
Köszönjük feltetted.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Keczánné Macskó Piroska írta 1 hete itt:

Érezd magad jól a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu