Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Sütés-Főzés Rejtelmei oldalán!
Csatlakozz te is hozzánk!
Innentől kezdve hozzászólhatsz a tartalmakhoz, feltöltheted fényképpel leírással ételeid, vagy csak recepted. Sok jó sütik, torták, ételek, videók, egy oldalon ahol az egyszerű is érdekes, és a nagyik receptjeit is szeretjük.
Várunk!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Sütés-főzés fortélyai-receptjei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:40dkg főtt nagy szemű fehér bab,5db tojás,18 dkg porcukor,10 dkg dió,5 ek rum,1 zacskó v.cukor,baracklekvár,meggybefőtt.
Krémhez:10 dkg főtt fehér bab,10 dkg vaj,15 dkg porcukor,3 dkg rétesliszt,3dl tej,1 cs.v.cukor,2 ek.rum.
Elkészítés:A főtt babot meghámozzuk,majd áttörjük.A tojás sárgákat,a porcukrot,a v.cukrot habosra keverjük,majd hozzáadjuk az áttört kihűlt babot.A keményre felvert tojás fehérjét a darált őrölt dióval együtt a tojás sárgájához keverjük.
A torta formát vajjal kikenjük,liszttel meghintjük,beleöntjük a tésztát,és előmelegített sütőbe kb 45perc alatt készre sütjük.
A tejből,lisztből,és a v.cukorból,porcukorból sűrű pépet főzünk.
A kihűlt pépbe tesszük az áttört babot,a vajat,és a rumot,majd jól kikeverjük.
A meghűlt torta lapot kettévágjuk,majd megöntözzük rummal,bekenjük barack lekvárral.Ezt követően megkenjük fele krémmel,rátesszük a tortalapot,majd a krém másik felét a torta tetejére,és az oldalára kenjük,meggy befőttel díszítjük!!!
---Jó sütést,és szépnapokat kívánok!
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
Keczánné Macskó Piroska írta 3 hete itt:
Jó szórakozást a klubban!
Kőszeghy Anna írta 4 hete a(z) Mi volt ma az ebédetek? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vörös lencse krémleves pirított kenyérkocka, ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!